Starity

Isabelle Cornish megkapta első amerikai szerepét

2014. február 18. 19:07   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Puberty Blue ausztrál sorozat sztárja szerepet kapott a Sea of Fire drámában, mely három tizenéves lány életét követi nyomon.

hirdetés
Isabelle Cornish megkapta első amerikai szerepét

A 19 éves Isabelle továbbította jelentkezését néhány Los Angeles-i producer számára – első meghallgatása sikeres volt, a személyes találkozó után felajánlották neki Merel, egy szurkolólány és egyben a helyi seriff látszólag tökéletes lányának szerepét a Sea Of Fire-ben.

A seriff, Marty Kesowich szerepére Jack Davenportot (A Karib-tenger kalózai) választották, karaktere a lánya egyik barátnőjének eltűnése ügyében nyomoz. A barátnő, Jane szerepére még nem találtak színésznőt.

A megzavaradott feleség, Laura Lee Kesowich szerepére a The Walking Deadben is feltűnt Lilli Birdsellt választották. A Dexterben játszott Jennifer Carpenter pedig egy FBI-ügynökként, Leah Pierce-ként lesz látható a képernyőn, aki csatlakozik az ügyhöz, de feltűnik még Jeffrey Nordling és Christina Chang is.

A történet középpontjában három tizenéves lány áll, akikről a nyitóepizódban kiderül, egy pornófilmben szerepeltek. Ez egyikőjük eltűnéséhez és gyilkossághoz is vezet, valamint számos titkokat rejt még a kisváros, ahol élnek.

A pilotot Jenna Bans írta, a producerek pedig a Sony TV, ABC Studios, Scripted World és a Mandeville lesznek, az ABC csatorna készíti, a forgatásokat pedig márciusban kezdik meg a kanadai Vancouverben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek