Starity

Philip Seymour Hoffman gondoskodott fiáról végrendeletében

2014. február 20. 10:10   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előkerült a február másodikán elhunyt sztár végrendelete, vagyonát élettársára és fiára hagyta.

hirdetés
Philip Seymour Hoffman gondoskodott fiáról végrendeletében

A közelmúltban váratlanul elhunyt Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman tíz éve készült végrendeletében minden személyes tulajdonát élettársára, Marianne O'Donnell jelmeztervezőre hagyta, és fiáról is rendelkezett: azt akarta, hogy New Yorkban, Chicagóban vagy San Franciscóban nőjön fel.

A szerdán ismertetett végrendelet tartalmáról számos amerikai sajtóorgánum, köztük a New York Post, az Extra és a TMZ.com is beszámolt – közölte a The Hollywood Reporter.

A színészt február 2-án találták meg holtan New York-i lakásában, bár a halottkémi vizsgálat még nem zárult le, halálát valószínűleg kábítószer-túladagolás okozta. Hoffman 2004-ben, első gyermeke, Cooper születése után készítette a végrendeletet, azóta két lánya is született O'Donnelltől.

Végakaratában leírta: az a kívánsága, hogy fia három város – New York, Chicago vagy San Francisco – egyikében nőjön fel. Azt akarta, hogy ezek kulturális, művészeti és építészeti közege hasson rá. „Ha gyámja nem tudna ezekbe a városokban letelepedni, az a határozott kívánságom, hogy a fiam évente legalább kétszer látogasson el ezekbe a városokba, amíg gyámság alatt áll” – fogalmazott.

Hoffman O'Donnellt nevezte meg végakarata végrehajtójaként, Cooper gyámjaként és annak az alapnak a kezelőjeként is, amelyet fia számára hozott létre. Az alap által kezelt pénz egyik felét Cooper 25 éves korában kapja meg, másik felét pedig 30 évesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek