Starity

Elhunyt a WWE-legenda, Big Daddy V

2014. február 20. 17:05   |   Szerző: SweetyAngel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentő és sokkoló hír volt ez a pankrációrajongóknak, akik most a mindössze 43 évesen elhunyt Big Daddy V-re emlékeznek.

hirdetés
Elhunyt a WWE-legenda, Big Daddy V

Nelson Frazier Jr., korábbi WWE-pankrátor, akit többen Big Daddy V, Mabel és Viscera néven ismertek meg, kedden vesztette életét súlyos szívinfarktus következtében.

„Szomorúan tudatjuk, hogy Nelson Frazier Jr., ismertebb nevén Big Daddy V (és Mabel) eltávozott közüllünk. Egy fantasztikus szupersztár, volt World Tag Team Champion, Hardcore Champion és az 1995-ös King of The Ring cím nyertese is volt egyben. Sötét és félelmetes Visceraként tagja volt Undertaker frakciójának, amely a Ministry of Darkness címet viselte. Az Attitude Era egyik legszínesebb egyénisége örökké az emlékeinkbe véste magát. Legmélyebb részvétünket küldük Frazier családjának, barátainak és rajongóinak!” – írja a wwe.com.

Big Daddy különösen nagy és elismert alakja volt a birkózás történelmének. A húszas évei legelején önállóan üldözte a sikereket, és a US Wrestling Associationnél helyezkedett el, majd nem sokkal huszonegyedik születésnapja után munkát kapott a WWE-nél (ami akkor még WWF volt).

Rengeteg jelenlegi és volt WWE-s személyiség fejezte ki őszinte részvétét az elhunyt legendával szemben:

Rob Van Dam: „Nyugodjék békében még egy tesó, akit nagyon hiányolni fogok. Az életed túlságosan rövid volt.”

Matt Hardy: „Épp most hallottam Nelsonról. Nagyszerű, jófej pasas volt. Az imáimat küldöm a családjának.”

Kofi Kingston: „Nagyon szomorú hallani Big V haláláról. Nagyon remek volt velem, amikor még a kezdők között voltam. Igazán jó ember.”

Kharma: „Olyan, mintha csak tegnap lógtunk volna együtt. Túl hamar mentél el, nyugodj békében!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek