Starity

Brit Awards 2014: legjobb és legrosszabb ruhák

2014. február 20. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán zajlott le az Egyesült Királyság egyik legnevesebb díjátadója, a Brit Awards 2014. Az eseményen a One Direction, illetve az Artic Monkeys szerepelt a legeredményesebben. De vajon kik azok, akik uralták és csúfították a vörös szőnyeget?

hirdetés
Brit Awards 2014: legjobb és legrosszabb ruhák

Legjobb ruhák:

Pixie Lott

Semmit sem bízott a véletlenre a híres énekesnő. Elegáns, könnyed és nem túl feltűnő DKNY-ruhakölteményében egyszerűen mesésen festett. Az ezüstös cipellő pedig nagyon jól passzolt a ruhához.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie minden résztvevőt elkápráztatott rövid, vöröses színű Saint Laurent-ruhájában. A szupermodell alakját tökéletesen kihangsúlyozza a ruhanemű.

Dan Howell & Harry Styles

Hoppá, a két híresség a véletlennek köszönhetően ugyanazt a Jazzy-inget vette fel. A nem mindennapi ruhában mindkét személy elegánsan festett. Az internetes híresség egy selyemszélű zakóval és csokornyakkendővel hordta, míg Harry az egyszerűségre törekedett, és felkapott az ingre egy öltönyt. De vajon kinek áll jobban?

Minogue-testvérek

Bár Kylie és Dannii kissé bizarr koktélruhák mellett döntöttek, az összhatás nagyon jó! Kylie elárulta, hogy neki nagy kedvencei William Wilde latexruhái – ami tökéletesen kiemelte irigylésre méltó alakját. Ki tudja, lehet, hogy legközelebb is egy ilyen típusú költeményben láthatjuk majd?

Pharrell Williams

Az ismert sztár tulajdonképpen alig tud mellényúlni. A fémes hatású szmokingja tökéletesen passzolt hozzá, viszont a kicsit rövidített nadrágjával sikerült kitűnnie a tömegből. Nem baj, ezt még elnézzük, Pharrell!

Fearne Cotton

A televíziós személy ezüstös ruhája első ránézésre érdekesen fest, viszont be kell látnunk, hogy Fearne szép alakjához és szőke hajához nagyon is illik. Viszont a táskát otthon hagyhatta volna – nagy valószínűséggel nem tessékelték volna ki a díjátadóról, ha nélküle toppan be.

Legrosszabb ruhák:

Ellie Goulding

Jaj, Ellie, lehet hogy a számaidért milliók rajonganak, de ezt a ruhát nem díjazzák az emberek! Ezt a Vivienne Westwood-ruhát nem éppen az énekesnőnek találták ki, úgy fest benne, mint egy általános iskolai alsótagozatos kislány, aki éppen hercegnőnek öltözött be farsangon. Ellie ezt a korszakot már nagyon rég kinőtte!

Jessie J

Az énekesnő nagyon mellényúlt ezzel a ruhával! Egyszerűt akart, de nem nagyszerű lett. Egy picikét túl nagy a kivágása a ruhának, a ragasztott kövek egyenesen borzalmasak, és erről a kékes színű rúzsról ne is beszéljünk! Jessie, mi történt veled?

Laura Mvula

Laurának vajon megfordult a fejében, hogy ez a darab abszolút nem illik hozzá? Talán ha csak egy kis egyszerű, fehér költeményt választott volna... A ruha rakott szoknyarésze leginkább úgy néz ki, mintha nejlonzacskókat varrtak volna össze – legalább a cipő néz ki valahogy, bár cseppet sem illik a miniruhához.

Keith Lemon

Avagy Keith így képzeli el magát Willy Wonkaként. Fogalmunk sincs, hogy ez egy viccnek indult-e, de nem jött át a poén. Úgy néz ki, mint aki elfelejtette, hogy egy neves eseményre hivatalos, és a pizsamafelsőjére felvett egy zakót, csak sajnos a nadrágről elfelejtkezett.

Lily Allen

Ebben a hónapban már másodjára nyúl mellé a híres énekesnő. Ebben a William Vintage-ruhában nem éppen azért vonta magára a figyelmet, mert annyira jól nézett ki benne, sőt! Lily, a melltartó a ruha alá való!


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek