Starity

Jenson Button eljegyezte kedvesét, Jessicát

2014. február 21. 16:04   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves világbajnok nagy lépésre szánta el magát, hat év után eljegyezte modell kedvesét, Jessica Michibatát.

hirdetés
Jenson Button eljegyezte kedvesét, Jessicát

Jessica és Jenson 2008-ban találkozott először egy tokiói hotel bárjában, ekkor még nem erősítették meg kapcsolatukat. A 2009-es idénynyitón, az Ausztrál Nagydíjon aztán már egy párként jelentek meg, majd másfél év múlva 2010 májusában szakítottak, a mosolyszünet viszont mindössze két hónapig tartott.

Régóta találgatták, vajon mikor kéri meg a japán modell kezét Jenson, erre azonban nem került sor ezidáig, ugyanis Jessicát február 21-én kapták lencsevégre a Bahraini teszten, ujján jól látható a jegygyűrűvel.

Ugyan a pár nem erősítette meg, az eljegyzést, Jenson csapata, a McLaren már a Twitteren gratulált: „Hatalmas gratula @JensonButton és @jessybondgirl eljegyzéséhez!”

A pár boldogságát Jenson édesapjának, John Buttonnek hirtelen elvesztése árnyékolja be. A 70 éves férfit még január elején találták holtan franciaországi otthonában, halála pedig nem csak a családot, de a Forma1 világát is megrendítette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek