Starity

Új karakterek érkeznek Sleepy Hollow-ba

2014. február 22. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új spoilerekkel csigázta fel a rajongókat Alex Kurtzman és Bob Orci, a Sleepy Hollow két forgatókönyvírója.

hirdetés
Új karakterek érkeznek Sleepy Hollow-ba

Január 20-án ért véget a már Magyarországon is vetítésre került Sleepy Hollow (Az Álmosvölgy legendája) első évada, s ugyan csak ősszel érkezik a következő, az írók minden egyes héten elkotyognak valamit, hogy a show ne merüljön feledésbe.

Alex Kurtzman és Bob Orci a TVLine-nak meséltek a második szezonról, amelyben több új arc is feltűnik. „Crane-éken és Abbie-n egy új karakter fog segíteni. Persze sokat nem akarok elárulni, de egy újabb fontos szereplő érkezik, és Abbie egy újabb családtagja is bemutatásra kerül.”

Katrina (Katia Winter) továbbá gyanítani kezdi, hogy valami történt Ichabod (Tom Mison) és Abbie között. „Nagyon is valóságos kettejük kapcsolata. Nagyon sok időt töltöttek egymással, kötelék alakult ki közöttük. Szóval Katrina mindenképp töprengeni fog azon, vajon miféle kapcsolat van kettejük között. Amint lezárja magában a dolgokat, megkérdezi majd: »Köszönöm, hogy megmentettél a purgatóriumból, és köszönöm, hogy megmentettél a démonoktól és a pokoltól. De most már beszélhetünk a nőről, akit ölelgettél?«”

A második évadban többször láthatjuk Henryt, mivel három epizód után állandó szereplővé léptették elő, akárcsak Abbie nővérét, Jenny Millst, és néhány új karakter természetfeletti erőkkel fog rendelkezni. Alex abban reménykedik, hogy a Star Trek sztárja, John Cho, aki Andy Brookst alakítja, ugyancsak visszatér, hiszen „közkedvelt és hihetetlen karakter”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek