Starity

Kasza Tibi tanácsot ad

2014. február 23. 10:10   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A SuperTV2-n egy ideje saját műsora van Kasza Tibinek, ez a Kasza!. A műsorban minden héten mókás és beszélgetős témákat érint Tibi, és néha bizony tanácsokat is ad. Nemrégiben a póker került az asztalra.

hirdetés
Kasza Tibi tanácsot ad
Fotó: SuperTV2

Kasza Tibi a Crystal együttes tagjaként lett ismert, olyan dalokkal, mint a Fújja el a szél, Jég a tűzben, vagy a Te vagy az álmom. Artisjus-díjas előadó. A Crystal együttes 1998-ban alakult, Lajtai Kati, Kasza Tibor és testvére, Kasza Gábor voltak a zenekar tagjai. Ezen kívül musical és egyéb színházi produkcióban vett részt, és még a jazzbe is belekóstolt. Nem hiába szereti úgy a rajongótábora, hiszen sokoldalúan mutatja meg folyamatosan a tehetségét, például úgy, hogy dalszövegeket ír, producerkedik, vagy önálló estjein dobogtatja meg a szíveket.

A zenében elért sikerek után már csak egy lépés volt a televízió. 2011-ben indult el a TV2 nagysikerű vetélkedője, A Nagy Duett, ahol párosban egy zenei tehetség és egy híresség adnak elő hétről hétre újabb produkciókat. Tibi kezdettől ott ült a zsűriben Balázs Klárival és Dobrády Ákossal, és zsűritag a 2014-es Nagy Duett2-ben is, ahol olyan sztárok versenyeznek, mint Cserpes Laura és Gesztesi Máté, Dolhai Attila és Pokorny Lia, Hien és Cooky, Király Viktor és Majoros Hajnalka, Csepregi Éva és Joshi Bharat, Radics Gigi és Hujber Ferenc, Oroszlán Szonja és Kárász Róbert, Nótár Mary és Fekete László, Sipos Péter és Csisztu Zsuzsa, L.L. Junior és Sarka Kata.

Saját showműsora „Kasza!” címmel készült el 2013 szeptemberében. A műsor két részében Tibi először híreket oszt meg saját feldolgozásban, persze viccesen, majd vendégekkel cseveg, és vannak kis bevágott videók is. Egyszer például Király Lindát tréfálta meg, ugyanis megkérte, adják elő a Szerelem utolsó vérig című slágert, majd éneklés közben hátraszaladt a kulisszák mögé, hogy beleszippantson egy héliumos lufiba. A produkció megállíthatatlan nevetésbe fulladt, de velük együtt nevetett a közönség is. A szegedi származású énekesnek ez az első önálló műsora, és a nézők nagy örömére mindig előrukkol valami újdonsággal. Így készültek a „Mit ne csináljunk a pókerasztalnál, igazoltatáskor, moziban...” és hasonló vicces videók is, ahol láthatjuk, hogyan alkalmazza Tibi a póker szabályok egy részét a maga módján. De lássuk csak Tibi póker tanácsait, az alábbi videóban:

„Amatőrök vagytok mi? Na csapassuk! Ma jó napom van, megérzem az ilyesmit!” – felkiáltással mutatja lapjait mindenkinek. Igaz, hogy fő az önbizalom, de nem árt odafigyelni néha. Biztos a pókeres profikkal is megesett néha, hogy véletlenül felfordították a kezükben lévő lapokat, esetleg elejtették.

Még ritkább pillanat, amikor a játékos előkap egy gitárt és énekli nagy bőszen, milyen béna is a két másik pókeres játékostársa. Nem illik dalolászni, még akkor sem, ha össze akarjuk zavarni a többieket és jó hangunk van. A személyes kedvenc, amikor lepakol a pókerasztalra (pisztolyt, ventillátort, műlábat) és bemutat egy „kártyatrükköt” (szétszórja a lapokat). Bizony próbára tette két haverját, akik a végére már nem bírták röhögés nélkül. A videót több ezren látták már, hiszen a közösségi oldalon is megosztotta rajongói között.

Kasza Tibitől nem áll messze a póker, de zsűritársától, Balázs Kláritól sem. Férje, Korda György énekes a magyarországi póker jelképes nagykövete, legendásak a pókerközvetítései.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek