Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Shay Mitchell

2014. február 25. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk a Pretty Little Liars szépséges sztárjának legszebb és legpocsékabb címlapjait!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Shay Mitchell
Fotó: Stewart Shining/Seventeen Magazine

Kedvenc csinos kis hazudozóink egyike, Shay Mitchell bizony nem csak színésznőként tevékenykedik, hanem a divatvilágában is otthon van, így nem meglepő, hogy számos magazin felkérte már karrierje során, hogy álljon modellt egy-egy számuk címlapjához.

A 26 éves szépségről nem nehéz jó fotót készíteni, azonban ő sem tökéletes és neki is vannak rossz napjai, így bizony előfordul néha-néha, hogy nem úgy sikerül egy kép, ahogy azt tervezték, mi pedig most összegyűjtöttük öt legjobban és legrosszabbul sikerült címlapfotóját.

A legjobb címlapfotók:

Troix - 2011 február

Igazán csajosra és egyben elegánsra sikeredett ez a pár éve készült fotó, amin lenyűgözően fest Shay. Ha pedig ez még egymagában nem lenne elég, az ennivaló kutya is sokat dob az amúgy is csodás összképen.

Teen Vogue - 2013 április

Ez a tavaly tavasszal megjelent címlap ismételten remekül sikerült. A színésznő csak úgy ragyog visszafogottságában, ehhez pedig remekül passzolnak mind a szolid színek, ruhadarabok és a smink is.

Faze - 2012 augusztus

Egy újabb csajos fotó, amin egyértelműen a rózsaszín uralkodik, de itt már kacérabb oldalát mutatja meg a kanadai szépség. Tagadhatatlanul remekül áll neki ez a szín, ráadásul a póz, sminkje és haja is tökéletesre sikerült.

Seventeen2012 október

Ezzel a nagyszerű, vidám, tavaszias hangulatú címlappal egyértelműen fényt vittek a magazin szerkesztői a szürke októberi napokba, amihez nagyban hozzájárult modelljük is, aki széles mosollyal tekint vissza ránk.

Seventeen - 2013 október

Egyértelműen ez lett az egyik legfelnőttesebb és egyben egyik legjobban sikerült címlapja is, hiszen a ráadott sötét szerelés és az erősebben kihúzott szemek már érettebb oldalát mutatják, nem pedig az eddig látott kislányosabbat.

A legrosszabb címlapfotók:

Self2013 június

Nem ilyen végeredményre számítottunk a neves magazintól egy nyári címlap kapcsán, hiszen a modelleket általában bikiniben kapják lencsevégre, Shay-re pedig ráadták ezt a narancssárga topot, ami nem igazán passzol a fürdőruha alsóhoz, ráadásul arckifejezése is kissé idétlenre sikerült: olyan, mintha kényelmetlenül érezné magát, amin nem is lepődünk meg.

Seventeen - 2012 szeptember

Egy újabb előnytelen fotó, amin mosolya ismételten nem tűnik túl őszintének, plusz egy kis photoshop-szagot is érzünk, de a stylist munkáját sem hagyhatjuk szó nélkül, ugyanis inkább hajaz pizsamára ez az összeállítás.

Curve2011 március

Mintha nem is Shay tekintene vissza ránk erről a címlapról, mivel arcát hibátlanra és tökéletesen simára retusálták, így pedig vonásai szinte teljesen eltűntek.

Seventeen Prom - 2012 február

A magazin témájához tökéletesen passzol ruhája és az ékszerek is, azonban haját túlságosan is feltupírozták és így olyan, mintha paróka lenne rajta, ráadásul arca ismételten a Photoshop áldozatául esett.

Nylon - 2013 április

Nem éppen a legelőnyösebb képei közé tartozik ez a Nylon-címlap, mivel nagyon úgy fest rajta, mint aki unja már az egész fotózást és minél előbb túl akar lenni rajta, arca kifejezéstelen és a pózzal sem vagyunk kibékülve. Nem baj, majd legközelebb!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek