Starity

Nina Dobrev és Ian Somerhalder: barátság extrákkal?

2014. február 23. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt csiripelik a madarak, hogy a Vámpírnaplók két sztárja a szakítás után sem tudott teljesen elszakadni egymástól, ugyanis még mindig találkozgatnak.

hirdetés
Nina Dobrev és Ian Somerhalder: barátság extrákkal?
Fotó: Ruven Afanador/Entertainment Weekly

Bombaként robbant a Vámpírnaplók álompárjának, Nina Dobrev és Ian Somerhalder szakításának híre tavaly májusban, azóta pedig természetesen számos emberrel szóba hozták mindkét félt. A 25 éves színésznőt például először egyik barátnőjének bátyjával, Derek Hough-fal boronálták össze, majd kollégájával, Paul Wesley-vel, legutóbb pedig Liam Hemsworthszel.

Most azonban újabb pletykák kaptak szárnyra, ám ezúttal arról szólnak a híresztelések, hogy bár Nina és Ian még mindig barátok, ennél mégis egy kicsit több van köztük.

„Mindketten igyekszenek titkolni a dolgot. Még nem biztosak benne, hogy újra összejönnek hivatalosan is, főleg, mivel jó viszonyban váltak el és nem akarják tönkretenni a jelenlegi barátságukat” - árulta el egy bennfentes a Celebrity Dirty Laundrynek.

Ha pedig ez még nem lenne elég, továbbra is jönnek az újabb szemtanúk nyilatkozatai, akik látni vélték a bolgár szépséget és Liam Hemsworthöt Atlantában.

„Nina az ölében ült és végig egymás szemébe néztek, miközben beszélgettek. Egész idő alatt Liammel beszélgetett” – árulta el egy bizonyos Danielle Blair nevezetű hölgy a People-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek