Starity

Jennifer Lawrence visszavonul

2014. február 23. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő, amint befejezi A kiválasztott második részének forgatását, szünetet tart.

hirdetés
Jennifer Lawrence visszavonul

A 23 éves Jennifer Lawrence az elmúlt 12 hónapban nyolc filmet készített, és Harvey Weinstein – akivel együtt dolgozott a Napos oldalban – nemrég elárulta, tervezi visszavonulását.

„Hosszú, egyéves szünetet fog tartani, amikor semmit sem csinál majd. Nonstop dolgozik, és megérdemli a pihenést” – árulta el Harvey a The Sunnak, továbbá megvédte őt, amiért nem jelent meg az idei BAFTA gálán.

„Jennifer túl kedves, szívességeket tesz, és beleegyezik egy olyan filmbe, mint az Amerikai botrány, holott pihenhetett volna helyette. Fiatalon szerződött le Az éhezők viadalára, és nem gondolta volna, hogy ennyire dominálni fogja az életét. De igazi profi, és mindig is az lesz.”

Az Oscar-díjas színésznő legközelebb a Serena című drámában tűnik fel Rhys Ifans és Bradley Cooper oldalán, valamint májusban kerül mozikba a legújabb X-Men-film, Az eljövendő múlt napjai is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek