Starity

Visszatérnek a Hősök a képernyőkre

2014. február 24. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szenzációs hírt hoztak nemrég nyilvánosságra: vadonatúj epizódokkal folytatódik öt év után a Hősök című sikersorozat.

hirdetés
Visszatérnek a Hősök a képernyőkre

2006-ban hatalmas népszerűséggel került adásba Amerikában a Hősök című sorozat, amely az utóbbi évek egyik legnagyobb televíziós durranása volt. A széria epizódról epizódra milliókat ültetett le a képernyők elé, tökéletesen kidolgozott története pedig éppen a bonyolultsága miatt volt olyan érdekes a nézők számára. Ez a siker azonban meghanyatlott, így az NBC csatorna 2010-ben úgy döntött, nem tart igényt az ötödik évadra (vagy ahogy a történetben említik: a hatodik könyvre). Így a sorozat lezáratlan maradt, noha a negyedik évadzáró epizód egyfajta befejezés is lehetett volna: sikerült megállítani Samuelt, Hiro megtalálta szerelmét, Sylar jó útra tért, Claire pedig megmutatta a nyilvánosságnak sokadik kísérletét, vagyis különleges képességét.

Az új epizódok elmaradtak, most azonban úgy tűnik, a sorozat folytatódik. A produkciót egykor jegyző Tim Kring az NBC csatornával karöltve 2015-ben visszahozza a sorozatok történelmének egyik legjobbját. A Téli Olimpia kezdete előtt egyébként egy tévéreklám is lement az NBC-n, amelyben csak ennyit írtak: Heroes Reborn.

A Hősök állítólag 13 epizódos minisorozattal tér majd vissza a képernyőkre, ám az még talány, hogy az eredeti szereplőgárdából kik fognak visszatérni, hisz legtöbbjük már más produkcióban játszik. Az azonban valószínű, hogy Hiro Nakamura egykori megformálója, Masi Oka visszatér majd.

De vajon hogyan folytatódhatna a történet? Nos, ha a fontosabb, az ötödik könyvben látott szereplők visszatérnek, akkor van esély arra, hogy Samuel kiszabadul, Sylar pedig ismét gonosz lesz, hisz mégis olyan nehéz elhinni, hogy a gyilkosból jó embert lett. Az is fontos szál, hogy vajon mi lesz Claire-rel, hisz megmutatta az embereknek, hogy tud regenerálódni.

A Hősök sikerét mutatja egyébként az is, hogy bár a tévében esett a népszerűsége, 2010 után több mint 10 millió példány fogyott a DVD-iből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek