Starity

Így tartja magát formában Millie Mackintosh

2014. február 24. 15:03   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Millie Mackintosh megosztotta titkait a nagyközönséggel – így tartja magát mindig tökéletes formában:

hirdetés
Így tartja magát formában Millie Mackintosh

Millie Mackintosh étrendváltása esküvője előtti hónapokig nyúlik vissza, mert akkor megfogadta, hogy egészségesen, ragyogó bőrrel és kinézettel szeretne férjez menni – ami sikerült is neki.

Az ex-Made In Chelsea-sztár lemondott a zsíros, sült és a búzás ételekről, és inkább átváltott a tiszta és száraz élelmiszerekre. Millie bevallása szerint, életmódváltását Gwyneth Paltrow edzésterve inspirálta, így most az Xbox fitneszprogramjával és Gwyneth személyi edzőjével, Tracy Andersonnal edz.

„Úgy érzem, energikus vagyok. Imádom olvasni Gwyneth honlapját, és csodálatosan is néz ki. A trénere, Tracy is nagyon inspirál, és sokat segít. Az Xbox Fitness nagyon megkönnyíti az életemet, mivel a heti kettő edzőtermes edzésem után otthon is tudok foglalkozni a testemmel. Még ha csak félórát is csinálok minden nap, már ez is csodálatos.”

„Tudom, hogy egészséges vagyok, de minden nőben van önkritika a testsúlya felé. Viszont szörnyű mást kritizálni azért, hogy milyen kövér vagy vékony” – tette hozzá a modell.

Reggelire általában lazacot, tojást, makrélát, avokádót vagy diót szokott enni, az olívaolajat kókuszolajra cserélte, mert ez belülről is tisztítja, és a bőre is sokkal szebb lesz tőle.

Ebédre nem a gyorsételeket ajánlja, hanem inkább a gabonás vagy brokkolis csirkemelleket. Ha viszont fotózáson vagy más munkán van, ragaszkodik a salátafélékhez, szerinte a piacokon érdemes élelmiszereket vásárolni, a lényeg, hogy friss alapanyagokból főzzünk.

„Azt hiszem, az segít a legjobban a vásárlásban, ha tudom, hogy mit is akarok. Általában nem eszem túl sok tejtartalmú ételt. Ha mindig a megfelelő növények és a fűszerek vannak a konyhaszekrényben, akkor biztosak lehetünk, hogy az étel íze is jó lesz. Az én titkos összetevőm: egy csipetnyi chili mindenbe!”

Jobb oldalon étrendváltoztatása előtt, bal oldalon pedig utána

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek