Starity

Lessünk be Barbie otthonába!

2014. február 25. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kislányként mindig is arra vágytunk, hogy egyszer egy olyan rózsaszín álomkastélyban tengethessük a napjainkat, mint kedvenc Barbie-nk, nem is beszélve a garázsban sorakozó csilli-villi sportautókról. Tiptree-ben meg is valósult az amerikai álom!

hirdetés
Lessünk be Barbie otthonába!

Tiptree-ben, Angliában épült meg a csodakastély, mely egy az egyben Barbie házára hajaz, hiszen mindenhol a rózsaszín és annak árnyalatai dominálnak, emellett pedig magért beszél az építészti stílus is. A házat panziónak építette James Lloyd-Roberts és párja, Amy Griffith, akik valóban nem spóroltak semmivel, amikor az életnagyságú Barbie-ház kivitelezéséről volt szó. Mindössze négy évükbe telt, hogy megálmodják és megvalósítsák az építészeti remeket, melynek azóta is a csodájára járnak.

A házikóban 13 különböző lakosztály található – természetesen mindegyik Barbie-stílusban –, melyek nélkülözhetetlen eleme a csillogás, a fényűzés és elegancia némi rózsaszínnel és hollywoodi giccsel vegyítve. A tervezésnél természetesen arra is ügyeltek, hogy ne csak a ház osztozzon a rózsaszín álomvilág varázsában, így a kert is egy igazi csajos mintára épült virágokkal, tavacskával és unikornissal, mintha az ember a valóságból hirtelen Csajországba csöppent volna. Csekkoljátok a képeket!










Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek