Starity

Megjelent Adam Lambert és Chris Colfer duettje

2014. február 25. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 25-én visszatér a Glee a Frenemies epizóddal. Adam Lambert és Chris Colfer megosztotta az ikonikus rockdal feldolgozását.

hirdetés
Megjelent Adam Lambert és Chris Colfer duettje

A Frenemies című epizóddal tér vissza a Glee a képernyőkre Amerikában az elmúlt három hónapos szünet után. „Ez a rész azon alapul, hogy a barátok, akik gyakran lógnak együtt, drámáznak valamin” – magyarázta a 32 éves énekes.

Míg Rachelt (Lea Michele) jó barátnője, Santana (Naya Rivera) árulja el, addig Kurtöt (Chris Colfer) az új, feltűnő srác (Adam Lambert) nem hagyja nyugodni, fél, hogy Elliott csak magának akarja a dicsőséget és a reflektorfényt, nem a bandának. „Blaine (Darren Criss) tanácsára Kurt elhívja Elliottot egy délutánra, hogy rájöjjön az ördögi tervére. Elmennek egy gitárboltba, és ha már ott vannak, miért ne énekeljenek el egy király rockszámot?” – avatott be minket a részletekbe Chris.

A színészek a The Darkness legendás dalát, az I Believe In A Thing Called Love-ot dalát dolgozták fel, melyre maga a banda énekese, Justin Hawkins is kíváncsi volt: „@adamlambert úgy hallottam, hogy elénekled az egyik dalomat. Kérlek, mondd, hogy igaz” – csipogta két hónappal ezelőtt a Twitteren, mire Lambertnek csak egy sejtelmes „a madarak nekem is az csipogták” válasza volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek