Starity

Demi Lovato: „Egy bőgőmasina vagyok”

2014. február 25. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő bevallotta, hogy annyira érzelmes típus, hogy még akkor is sír, ha az emberek kedvesek hozzá.

hirdetés
Demi Lovato: „Egy bőgőmasina vagyok”

Demi Lovato sosem rejtette el érzelmeit, de most saját maga is bevallotta, hogy rendkívül túltöltött ember ilyen téren és könnyen sírva fakad olyan apró és egyébként kedves dolgokon is, mint például egy bók.

„Annira érzelgős vagyok. Folyamatosan bőgök. Egy barátom azt mondta, nagyon büszke rám, hogy ennyi mindent elértem már és ez volt a legutolsó dolog, ami miatt elsírtam magam” – osztotta meg a Mirrorral.

A 21 éves énekesnő továbbá azt is elismerte, hogy imád táncolni és akármikor felpattan a TV elől, hogy táncra perdüljön, de a gofrinak sem tud ellenállni és bizony néha megengedi magának, hogy egy kis gluténmentes finomság a gyomrában landoljon egy-egy fellépés előtt.

Azonban rendkívül izgulós is, így akárhányszor színpadra lép jelenleg futó Neon Lights nevezetű turnéjának keretein belül, mindig szüksége van valakire, aki megnyugtatja. „Nagyon ideges és bizonytalan vagyok, amikor gitározok vagy zongorázok a színpadon. Egy barátom mindig azt mondja, »Ne agyalj rajta ennyit, csak játssz«.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek