Starity

Alizée közös tetoválást készített párjával

2014. február 25. 20:08   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Danse avec les stars turnéjának utolsó állomásán volt először látható Alizée legújabb tetoválása, melyet partnerével, Grégoire-ral együtt csináltatott.

hirdetés
Alizée közös tetoválást készített párjával

A francia énekesnő, Alizée újabb tetoválást készítettett. Elmondása szerint tetoválásai mindig valami fontos eseményhez kapcsolódnak, a legújabbat a U2 együttes egyik dala ihlette, és a Danse avec les stars-béli partnerével – és jelenlegi párjával – együtt csináltatta.

A tetoválás viszonylag egyszerű: a páros a One love, one life feliratot választotta, mely a könyökhajlatukban található. Alizée karján a One love, Grégoire-én pedig a One life felirat szerepel. Az új tetkóra a DALS-turné utolsó állomásán, Rouenban hívta fel a figyelmet a műsorvezető, Alizée pedig elmagyarázta ennek jelentését.

Az énekesnő két évvel válása után ismerkedett meg a táncművész Grégoire Lyonnet-vel a Danse avec les stars műsor alatt, melynek negyedik évadát meg is nyerték 2013 novemberében. Így a tetoválás tulajdonképpen kétértelmű: vonatkozhat az új szerelemre vagy a tánc iránt érzett szenvedélyükre. Alizée-t énekesnőként ismerhettük meg, így kevesen tudják róla, hogy kiskorában tánctanár szeretett volna lenni, s a tánc a mai napig egyik kedvenc elfoglaltságai közé tartozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek