Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. február 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber elutasította a vádalkut Crystal Reed ismét szerelembe esett, Lea Michele pedig elhunyt vőlegényéről mesélt.

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Kerry Katona már számolja a napokat

Az énekesnő március végén vagy április elején hozza világra ötödik kisbabáját. Az énekesnő elárulta, hogy már alig várja születendő gyermeke érkezését, és számolja a napokat. Ráadásul ő és párja, George egy halom pénzt költöttek különböző babaholmikra, a képet pedig a Twitteren is megosztotta a rajongókkal.

*

Lee Ryan barátnőjével mulatott a tengerparton

Rossz hír Lee Ryan rajongói számára: az énekes szíve foglalt! A szerencsés kiválasztott nem más, mint Jasmine Waltz, akivel a Big Brother forgatásán ismerkedett meg. A pár a képek tanúsága szerint igen jól érezte magát. Azonban a rajongóknak nem kell csüggedni: Duncan szíve még szabad!

*

Justin Bieber éjjel-nappal be van tépve?

Az énekes, aki jelenleg Atlantában bérel házat, közeli barátai elárulták, hogy nagyon súlyos drogproblémákkal küzd, állandóan be van tépve, és alig lép ki jelenlegi lakásából, mivel nonstop partikat rendez.

Az énekes nemrégiben el is utasította a vádalkut, amely kimondta, hogy kilenc hónapon át random drogteszteknek vethetik alá. Úgy fest, Bieber számára többet jelent a kábítószer, mint a szabadság, de ha így folytatja, hamarosan mindkettőt elfelejtheti.

*

A Backstreet Boys nem jön Magyarországra

Hiába is szeretnék a rajongók már közel két évtizede, hogy a fiúk az országunkba látogassanak, erre semmi esély: az együttes honlapján nemrég tettek közzé több turnédátumot is, ám Magyarország nincs a listában. A fiúk Európa után Amerikát veszik célba, a turné Floridában fejeződik be októberben.

*

Crystal Reed újra szerelmes

A Teen Wolf gyönyörű színésznője egy ideje magányos volt, miután szakított színészpartnerével, Daniel Sharmannal. A színésznő február elején jelent meg először új partnerével, Darren McMullennel, és a jelek szerint nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

*

Lea Michele családot akart alapítani Coryval

A színésznő tavaly júliusban vesztette el vőlegényét, Cory Monteithet, aki túladagolta magát vancouveri hotelszobájában. Lea most bevallotta a brit Glamour magazinnak, hogy gyerekeket szeretett volna Corytól. Hozzáfűzte továbbá, hogy végre ismét összeszedettebbnek érzi magát, és szerinte Cory is azt szeretné, hogy újra szerelmes legyen.

„Fontos, hogy meggyőződjek arról, 100 százalékosan jól vagyok, mielőtt belevágnék egy kapcsolatba. Az embereknek meg kell érteniük, hogy nem lehetek örökké egyedül. Cory sem akarná ezt.”

*

Kanye West forgatókönyvet ír

A Bound 2 énekese az író Bret Easton Ellisszel állt össze egy közös projekt erejéig, és közeli források szerint Kim Kardashian is szerepet kap a készülő filmben, amelyet a Yeezus című album inspirált, és Kanye életét dolgozza fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek