Starity

Rajongóiról írt dalt Jennifer Paige

2014. március 01. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az összes olyan rajongója nevét beleszőtte legújabb dalába, akik kommenteltek Facebook-posztja alatt.

hirdetés
Rajongóiról írt dalt Jennifer Paige

Néhány nappal ezelőtt Jennifer Paige arra buzdította rajongóit, kommentáljanak egy bejegyzése alatt a Facebookon. Akkor még senki sem tudta, mire megy ki a játék, ám tegnap egy meglepetésvideóval rukkolt elő, amelyben harmincezer követőjéről énekel.

A 30.000 Beautiful People címet viselő dal különlegessége, hogy az összes olyan rajongója neve felcsendül benne, aki hozzászólt a bejegyzéséhez. A klip egy éjszaka alatt készült el a Lattitude Studio Southban, a dal pedig már a Soundcloudon is elérhető.

„Tisztában vagyok azzal, hogy 30 ezer követő elég kevés néhány énekeséhez képest, de hálás vagyok minden egyes lájkért és a támogatásotokért. Számomra ez arról szól, hogy olyan közösséget kreáljunk, amely tagjai szeretik a zenét”újságolta rajongóinak Paige, valamint hozzáfűzte, a 40.000. lájk elérését követően újabb meglepivel készül.

Megerősítette továbbá, hogy dolgozik következő EP-jén, és ugyan még nem tudja, mikor jelenhet meg, pár számot már rögzített.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek