Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Lea Michele

2014. március 02. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Glee aranytorkú énekesnőjének címlapfotóit vesszük górcső alá.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Lea Michele
Fotó: Peggy Sirota/Glamour UK

Az amerikai színésznő 2009-ben kapta meg Rachel Berry szerepét a Glee című zenés sorozatban, ami meghozta számára a sikert, így rengeteg magazin kérte fel címlaplányának a fiatal dalospacsirtát.

Leáról számos jó fotó készült, bár akad néhány, amelyen nem fedezhető fel a színésznő szépsége, a Photoshop vagy más problémák miatt. Lássuk a Cannonball énekesnőjének legjobban és legrosszabbul sikerült címlapfotóit, kezdve a legszebbekkel!

Harper's Bazaar – 2011. szeptember

Az énekesnő csak úgy ragyog a lap címlapján! A haját pont jó szögben fújja a szél és jól áll neki a fehér szín. Szerencsére nem estek túlzásba a Photoshop használatával a magazin szerkesztői, ezért a címlap természetesnek hat.

Glamour – 2011. március

A britek kedvenc női magazinjának címoldalán szereplő fotóra büszke lehet a lap és Lea is, aki igazán bájosan fest rajta. A sminkje nem túl erős és frizurája is jóra sikeredett, itt is találhatunk a képen itt-ott egy kis feljavítást, de szerencsére nem rontja el az összképet.

Cosmopolitan – 2011. június

A Cannonball énekesnőjének címlapképei közül ez a legaranyosabb! A rózsaszín szoknya és felsőrész igazán kislányos hatást kelt, és ehhez még Lea nevetős arckifejezése is hozzátesz. Szerencsére azonban a címlap nem lett túl gyerekes a dekoltázsnak és a hasvillantásnak köszönhetően.

Nylon – 2012. szeptember

A Nylon magazin címlapja nagyon dögös lett, Leának köszönhetően. A sminkest és a fodrászt dicséret illeti, hiszen munkájuknak köszönhetően a fiatal tehetség egy felnőttesebb oldalát is megmutathatta, a két macskafülnek köszönhetően viszont egy kis móka is helyet kapott a képen. Szerencsére nem használtak sok Photoshopot, így még egy pluszpontot érdemel a borító.

Flare – 2013. január

A kanadai divatmagazin szerkesztői sikeresen hangsúlyozták a fekete-fehér kontrasztot az újság címoldalán. A színésznő egyértelműen szemhangsúlyos sminket kapott, amely kiemelte sötét színű szemeit, haját kiengedve, hullámosan hagyták, amely remekül áll neki. Határozottan kijelenthetjük, hogy ez a Glee színésznőjének egyik legjobb címlapfotója.

A legrosszabb címlapfotók:

Glamour – 2010. október

Ez a fotó tanúsíthatja azt, hogy a túl sok smink és Photoshop nagyon el tud rontani egy címlapot. Az énekesnő a magazin címoldalán sokkal idősebbnek látszik koránál, lábát pedig túlfényesítették. Az összehatás nem valami megnyugtató!

Prestige – 2012. március

A magazin címlapjáról süt a Photoshop! Az énekesnő bőrét nagyon sok helyen feljavították és tökéletesítették, haját furcsa szögben éri a szél és az arckifejezése se menti meg a fotót, hiszen bambán néz előre. Ejnye, máskor jobban kellene figyelniük a szerkesztőknek!

Cosmopolitan – 2011. április

Mondhatni, ez Lea egyik legrosszabb címlapja! Arcát és bőrét annyiszor javították fel, hogy már szemcsés lett a bőre, kezeit eléggé erőltetetten tartja és furcsa kifejezés ült az arcára. Ráadásul olyan, mintha ülne, viszont nincs feneke alatt semmilyen szék és az egyik lába nyomtalanul eltűnt. A magazin szerkesztői nem gondolták át az elkészítését e címlapfotónak.

Sugar – 2010. június

A fiatal színésznő nem lehetett a legjobb passzban a lap címlapfotózásakor. A kéztartása erőltetett, és mosolya sem őszinte. Újabb hiba az, hogy nem a kamerába néz, de a tekintete mégse révedő. Hajával és sminkjével meg vagyunk elégedve, és a túlzott Photoshop használat se jellemző a borítóképre.

Bravo – 2011. szeptember

A német tinimagazin borítója egyszerűen borzalmas! Nem elég, hogy tömött, de még címlapsztárjukat, Leát is elcsúfították a sok Photoshoppal. Vonásait szinte teljesen eltűntették és arcát túlfinomították, szeme természetellenesen barna és fogai is túl fehérek. Az énekesnő természetes szépsége teljesen eltűnt a képről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek