Starity

Kibékült egymással Lady Gaga és Kelly Osbourne

2014. március 03. 17:05   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly és Gaga végre elásta a csatabárdot egymás között, Kelly egy vicces képet fel is töltött Instagram-fiókjára az énekesnővel a nemrég lezajlott Oscar-afterpartiról.

hirdetés
Kibékült egymással Lady Gaga és Kelly Osbourne

A két sztár között 2009-ben robbant ki a botrány, ami egészen mostanáig tartott. Kelly sosem nézte jó szemmel az énekesnő sikereit és ennek sokszor hangot is adott. A két ikon összetűzése pedig a rajongótáborok háborújához is elvezetett az évek során. Halálos fenyegetések, összeszólalkozások és megaláztatás érte mind a szörnyecskék és mind Kelly rajongóit az elmúlt időszakban.

2013-ban Kelly elutasította Gaga békülő ajándékát, amit egy szülinapi torta formájában küldött a tévésztárnak, ekkor a Twitteren tört ki magából az Osbourne lány, melyet Gaga nem igen tudott hova tenni. Később Kelly bevallotta, hogy gyerekesen viselkedett, és van esély a békülésre.

A tegnap lezajlott Oscar-díj-átadó afterpartiján, úgy látszik, végleg elásták a csatabárdot egymás között, ugyanis Kelly egy olyan képet töltött fel Instagram-fiókjára, melyen viccből Gagát fojtogatja. A kép alá a következőt írta: „Végre béke.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek