Starity

Máris énekesi karrierjét építgeti Fergie fia

2014. március 03. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie és Josh Duhamel közös gyermeke máris melegíti hangszálait, ugyanis a kis Axl édesanyját utánozza az éneklésben - már amennyire tudja.

hirdetés
Máris énekesi karrierjét építgeti Fergie fia

Alig hat hónpos a kis Axl Duhamel, de máris a zenei pályára koncentrál. A sztárcsemete, akit szülei a Guns ’N Roses énekese, Axl Rose után neveztek el, máris édesanyja nyomdokaiba szándékozik lépni.

„Mikor gyakorlok, akkor mindig rám figyel, majd nevet és imitálni próbál engem” – mesélte Fergie az Us Weekly magazinnak, majd a büszke édesapa, Josh, a következőket tette hozzá: „Ő adja ki a legviccesebb hangokat, idővel nagyon büszke lesz önmagára.”

Fergie jelenleg második önálló albumán dolgozik, és az hírlik, hogy a Black Eyed Peas újra összeáll egy turné erejéig, Fergie-vel az élen.

A család jelenleg Texasban tartózkodik, ahol Josh legújabb filmjét forgatja, és pár nappal a munkálatok kezdete után Fergie és Axl is csatlakozott hozzá, hogy ne érezze magát egyedül, mivel korábban kijelentette, hogy nem tud távol maradni sem fiától, sem pedig feleségétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek