Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. március 04. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez díjat kapott, Victoria Justice a születésnapját ünnepelte, Miley Cyrus pedig ismét egy idegennel csókolózott. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Gwen Stefani elkeresztelte gyermekét

A 48 éves Bush-frontember pénteken megerősítette, hogy megszületett gyermekük, majd másnap a Twitteren újságolta rajongóinak, milyen nevet kapott a csöppség. „Üdvözöljétek Apollo Bowie Flynn Rossdale-t!”

A Bowie és Flynn Gwen és Gavin szüleinek leánykori nevei.

*

Bella Thorne nővérével lovagolt

Nemrég jelent meg a Bella Thorne és nővére, Dani Thorne kisfilmje, amelyet a Teen Vouge segítségével forgattak. Bella és testvére a videóban viszonyukról és a lovaglás iránti érzéseikről beszélnek, és a klipben természetesen lovaglásra is sor kerül.

*

Koreográfiát tanult be Ashley Benson és barátja

A csinos kis hazudozó nemrégiben egy videót tett közzé a Twitteren keresztül, amleyben ő és párja, Ryan Good egy koreografált táncot mutatnak be. A bohókás táncot Pharell Williams Happy című dalára adták elő.

*

Victoria Justice Kaliforniában szülinapozott

A Victorius sztárja február végén ünnepelte 21. születésnapját, de munkája miatt csak márciusban került sor a jeles nap megünneplésére. Az amerikai színésznő Kaliforniában tartotta a buliját, amelyen csak néhány barátja vehetett részt.

Természetesen egy képet is posztolt az énekesnő, amelyen a party meghívója szerepelt. A fiatal tehetség csak annyit fűzött hozzá a képhez, hogy nagyon izgatott bulija miatt, és alig várja, hogy találkozhasson barátaival, majd egész este táncoljon velük.

*

Egy idegent smárolt le Miley Cyrus

A botrányos énekesnő Bangerz turnéja eddig sem volt eseménymentes, többek között például Katy Perryt is megcsókolta, de nem volt megelégedve Katy és Brooke Candy puszijával, mivel Las Vegas-i koncertjén újabb nőt szemelt ki magának.

Az énekesnő sem tudja, ki a hölgyemény, de azért megköszönte, hogy eljött a koncertjére. Az újabb esetet persze megint rögzítették a show résztvevői.

*

Selena Gomez díjat kapott

Az énekesnő nemrégiben részt vett a Unite4: Good Event Helden. Az énekesnő nem távozott üres kézzel, ő kapta a legmenőbb díjat, a „Fiatal humanitárius” jelzővel illették, mivel 17 éves kora óta az UNICEF nagykövete. A büszke színésznő egy képet is posztolt, melyen ő látható a díjjal a kezében.

*

Nathan Skyes új hajjal nyomul

A The Wanted tagja a napokban egy fotót poszolt, amlyen új frizurával látható. Az énekes egy vagányabb stílust is kipróbált, mégis férfias maradt. Cool vagy inkább felejtős?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek