Starity

Szente Vajk rendezi idén a Red Bull Pilvakert

2014. március 05. 14:02   |   Szerző: lulooh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy már az elmúlt években is, idén is slammerek, rapperek és színészek adják elő a klasszikus forradalmi verseket átértelmező szövegeiket. A Pilvaker március 15-én kerül megrendezésre az Erkel Színházban.

hirdetés
Szente Vajk rendezi idén a Red Bull Pilvakert

Idén 1848 néző előtt fogják előadni a Pilvakert, élesben fog megelevenedni a forradalom hangulata a márciusi ifjakkal. Szente Vajk elmondta, hogy szerinte így könnyebben megérthetik a fiatalabbak is, hogy mi is történt ezen a napon.

„A rendezvény egy szenzációs eszköz a kezünkben. Segítségével meg lehet szólítani azokat a fiatalokat, akik egyébként nem biztos, hogy március 15-én nyitottak lennének egy ünnepségre, megemlékezésre vagy bármire, ami ezzel a korral kapcsolatos.”

A 2014-es Pilvakerben közreműködik többek közt Diaz, Fluor Tomi, Földes Eszter, Saiid, Sub Bass Monster, Wolfie, Trecskó Zsófi, Szervét Tibor, Kiss Ádám, és Kautzky Armand is, a zenei kíséretet pedig a Random Trip zenészei adják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek