Starity

Tanulmány a nőkről a Madáchban

2014. március 05. 10:10   |   Szerző: lulooh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szente Vajk készítette el a Tanulmány a nőkről című film adaptációját, amit a 60-as évek slágereivel állít színpadra.

hirdetés
Tanulmány a nőkről a Madáchban

Szente Vajk a Poligamy után ismét egy kultikus magyar film átalakításával készít új musical-comedyt. A Tanulmány a nőkről című előadásban Zsuzsa, Éva és Jolán felkeresik a fiatal ügyvédnőt, Dr. Képes Verát, mivel mindhárman el akarnak válni a férjeiktől. Vera bele is kezd az ügy lebonyolításába, viszont a három férfi szerelmes lesz a bájos jogásznőbe. Ezt az asszonyok megtudják, és egy csapásra ők lesznek, a leghűségesebb feleségek, és rájönnek, hogy nem akarják elveszíteni szerelmeiket.

Többek között a Szeretni bolondulásig, Most kéne abbahagyni, Nem leszek a játékszered, Látod, ez a szerelem és a Félteni kell című dalok is felcsendülnek a darabban.

A narrátort Magyar Attila, Dr. Képes Verát, az ügyvédnőt Trecskó Zsófia, a Gegucz házaspárt Szulák Andrea és Szerednyey Béla, a Balogh házaspárt Polyák Lilla és Simon Kornél, s az Egri házaspárt kettős szereposztásban Németh Gábor/Puskás Péter és Molnár Nikolett/Simon Boglárka játssza.

A bemutatóra április 19-én kerül sor a Madách Színházban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek