Starity

Magyarországra jön a 30 Seconds To Mars

2014. március 04. 21:09   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Thirty Seconds to Mars, a You Me at Six, Birdy, Netsky és Excision is fellép az idei VOLT Fesztiválon Sopronban július első napjaiban.

hirdetés
Magyarországra jön a 30 Seconds To Mars

A tavalyi nagy sikerű koncert után visszatér Sopronba az amerikai Thirty Seconds to Mars. „Július elején négy nap alatt három helyen is fellépnek, ám sikerült rábeszélni őket, hogy térjenek vissza Sopronba, immár harmadszor” - szerepel az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

Az 1998-ban alakult Los Angeles-i Thirty Seconds to Mars az utóbbi évek egyik legfontosabb rockzenekara, amelynek frontembere a színészként is ismert Jared Leto. A csapat legutóbbi albuma, a Love, Lust, Faith and Dreams tavaly jelent meg.

Július elején a VOLT-on is bemutatkozik a You Me at Six. A brit rockbanda saját dalai mellett előszeretettel formálja képére ismert előadók és együttesek számait. Alternatív „remixlistájukon” olyan előadók nevei szerepelnek, mint Lady Gaga, Ellie Goulding, Avicii, Jessie J, a Coldplay vagy a Foo Fighters.

Az év legjobb női előadójának járó díjért szállt versenybe a Brit Awardson, az Egyesült Királyság legfontosabb zenei díjátadóján a 18 éves Birdy, akit július 4-én a VOLT közönsége is hallhat.

Egy nappal később, július 5-én egy világszerte népszerű belga drum'n'bass dj, Netsky zárja a VOLT nagyszínpadának programját. Szintén Sopronba jön Excision, a kanadai dj és producer, aki basszusközpontú, masszív dubstep anyagaival szerzett hírnevet. Ugyancsak a VOLT vendége lesz a Hatebreed: a connecticuti hardcore csapat már két évtizede a pályán van és két nappal ezelőtt az újbudai A38 hajón is fellépett.

Az egyik idei nagy visszatérő a nemzetközi porondon az amerikai Afghan Whigs, a frontember Greg Dulli alternatív rockcsapata. Különleges koncertnek ígérkezik a VOLT-on Hank Sullivan amerikai rockzenész és producer, az MGMT alkalmi gitárosa és együttese, a Kuroma fellépése, valamint a szintén alternatív rockban utazó japán női formáció, a Tricot produkciója.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett a Foals, az MGMT, a Volbeat, a Bring me the Horizon, a Morcheeba, Steve Aoki és a Woodkid koncertjét.

A VOLT közösségi oldalán tett közzé egy közleményt, amely szerint idén egy nappal hosszabb lesz a fesztivál: az idei Brit Awards nagy nyertese, az Arctic Monkeys indie rock zenekar is fellép a rendezvény ráadás napján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek