Starity

New Yorkban vakációzik Alizée

2014. március 05. 14:02   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február végén a francia énekesnő kislányával, Annilyvel és új partnerével, Grégoire Lyonnet-vel New Yorkba utazott, hogy kipihenje a Danse avec les stars turnéjának fáradalmait.

hirdetés
New Yorkban vakációzik Alizée

Tavaly novemberben győzedelmeskedett a Danse avec les stars 4-ben a Moi... Lolita és J'ai pas vingt ans dalok énekesnője, a műsor során pedig rátalált jelenlegi párjára, Grégoire Lyonnet-re is, most pedig úgy döntött, kis időt a családjával tölt, mielőtt újra visszatérne a zenei életbe, ugyanis Alizée a DALS mellett elkezdett hatodik nagylemezén dolgozni, ami ha tavasszal nem is, de a 2014-es év során nagy valószínűséggel megjelenik majd.

A nagy visszatérés előtt Alizée New Yorkba utazott a múlt héten 8 éves kislányával, Annilyvel és párjával, hogy a későbbiekben újult erővel térhessen vissza a párizsi stúdióba.

A korzikai énekesnő február 28-án osztott meg egy fotót hivatalos Instagram-oldalán, melyen kislányával látható, miközben a hóban sétálnak, a képet pedig a „,NewYork, család és szerelem/szeretet keresőszavakkal látta el.

Később Alizée újabb képeket osztott meg, melyeken látható New York városa a háttérben, épp a belvárosban sétálnak lányával, illetve egy párjával közös fotó is felkerült az internetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek