Starity

Barbie ruháihoz hasonlítja az Oscaron viselt darabokat Tom Ford

2014. március 05. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Ford a divatvilág egyik legmeghatározóbb személye, de hiába előzi meg őt hírneve, elmondta, hogy soha nem szeretné látni, hogy hírességek díjátadókon viseljék az általa megálmodott darabokat.

hirdetés
Barbie ruháihoz hasonlítja az Oscaron viselt darabokat Tom Ford

Az 52 éves divattervező, elmondta véleményét azokról a darabokról, amiket az idei Oscar-gálán viseltek a sztárok és szerinte, ezek a ruhák jobban illenek az ’50-es évekbeli Barbie stílusához, mintsem egy ilyen díjátadóra.

Annak, hogy mit viselnek a vörös szőnyegen, semmi köze nincs a kortárs divathoz – majd folytatta mondanivalóját, mondván, hogy nem szeretné költeményeit az Oscaron látni – „Nem nagyon szeretem ezt a folyamatot. Nem egy kreatív dolog a sztárokat Oscarra öltöztetni.”

„Mikor egy színésznőt öltöztetsz, vagy valakit, aki az esküvőjére készül, akkor azon dolgozol velük, hogy teljesítsd az ő álmaikat, az ügynökük, vagy férjeik álmát” – mesélte Tom, majd hozzátette – „Nekik van már egy előre kialakított képük, hogy milyen darabban szeretnék azt a bizonyos filmet promotálni.”

Tom azt is elárulta, hogy egyéves fia, Alexander, nem viselhet majd azt, amit akar, még akkor, sem ha egy kicsit idősebb lesz, és nem érdekli őt, hogy fia egyetért-e vele vagy sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek