Starity

John Travolta megszólalt Oscar-bakija után

2014. március 06. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután milliók hallatára átkeresztelte Idina Menzelt Adele Dazeemre, rettentően érezte magát, „áldozata” viszont jót nevetett bakiján.

hirdetés
John Travolta megszólalt Oscar-bakija után

Valóságos lavinát indított el az egész világon és főként az interneten John Travolta a 2014-es Oscar-díjátadón ejtett bakijával, amikor is Idina Menzelt Adele Dazeemként konferálta fel, mielőtt színpadra lépett volna, hogy előadja a két aranyszobrocskát nyert animációs film, a Jégvarázs betétdalát, a Let It Gót.

A gyors keresztelő után természetesen rögtön elindult a trollkodás a weben és egyáltalán nem kímélték a 60 éves színészt, aki csendben tűrte, hogy milliók csámcsogtak rajta, névgenerátort, Twitter-fiókokat és vicceket gyárottak, most azonban megtörte a csendet.

Egész nap ezen rágódtam. Aztán arra gondoltam, hogy vajon mit mondana erre Idina Menzel? Annyit mondana, hogy hagyjam annyiban [angolul let it go, amivel a dal címére utalt]- mondta hivatalos közleményében, majd hozzátette – „Idina rendkívül tehetséges és nagyon örülök, hogy a Jégvarázs két Oscar-díjat is hazavihetett vasárnap este.”

Amíg Travolta szörnyen érezte magát nyelvbotlása miatt, a nagyvilág és maga Idina is jót szórakozott rajta, ugyanis egy az E! Newsnak nyilatkozó forrás elárulta, hogy egy jót nevetett és nagyon viccesnek találta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek