Starity

Bill Clinton Demi Lovatóval lógott

2014. március 07. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Neon Lights énekesnője Bill Clintonnal való találkozásáról, a Little Mixről, a Glee-ről, turnéjáról és rajongóival való kapcsolatáról mesélt.

hirdetés
Bill Clinton Demi Lovatóval lógott

Jelenleg a 21 éves énekesnő minden idejét arénaturnéja köti le, ennek ellenére két koncert között volt alkalma megjelenni a Unite4:Good jótékonysági rendezvényen, ahol díjazták is a Young Luminary kategóriában. Ám az énekesnő számára ezen az estén az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnökével való találkozása volt a legemlékezetesebb, amiről hatalmas lelkesedéssel mesélt a HOT 99.5 riporterének.

„Szerintem én tanítottam meg neki, hogy mi is az a selfie, mert amikor megkértem rá, az volt a reakciója, hogy 'Huh?', én meg 'Áh, csak mosolyogjon!'. Ugyanazon a jótékonysági rendezvényen vettünk részt. Ő a titkosszolgálat által el volt különítve, de én odamentem, és megkérdeztem, hogy 'Csinálhatok Önnel egy képet?', Ő meg azt felelte, hogy 'Óó, persze, persze'. Majd megköszöntem, erre az emberei azt mondták: 'Ki fogod posztolni a képet?', én meg 'Uhh, nem muszáj, de ha lehetséges, akkor nagyon szeretném, de ha nem lehet, az sem baj', majd erre ők: 'Csak jelöld meg a tweetbe. @billclinton a felhasználóneve'.” – mesélte nevetve Lovato, majd így folytatta. „A rendezvényen fel is léptem, és beszéltünk a produkcióról, amire azt mondta nekem 'Annyira fantasztikus vagy.' Én meg erre 'Köszönöm, Bill Clinton'!”

A továbbiakban elárulta azt is, hogy új albumáról jelenleg az a dal a kedvence, amit 13 évesen elhunyt legjobb barátja emlékére írt. „Folyamatosan változik, de most épp a Nightingale, méghozzá azért, mert hiszek az angyalok létezésében. Bárkihez, akit elveszítek, ezzel a dallal tudok kapcsolódni.”

Szóba került glee-s szerepe is, amiről elmondta, hogy sűrű időbeosztása miatt sajnos csak keveset tudott forgatni, de hatalmas élmény volt számára, és nagyon jól érezte magát, annak pedig különösen örül, hogy egy leszbikus karaktert formálhatott meg, hiszen az embereknek lassan el kell fogadniuk, hogy a szerelem az szerelem, és nem számít, hogy két nő vagy két férfi szereti egymást.

Neon Lights turnéján az X Factorban felfedezett Little Mix és Fifth Harmony az előzenekar, ami miatt a banda tagjai nagyon izgatottak voltak, és abban reménykedtek, hogy a turné alatt lesz idejük Demivel lógni, de ez eddig nem jött össze. Ennek kapcsán Lovatót arról kérdezték, hogy mi a legjobb abban, hogy a lányok vele turnéznak.

„Inkább arról beszélnék, hogy mi a legrosszabb benne. A legrosszabb az, hogy nincs lehetőségem látni őket, mert amikor nekem szünetem van, akkor nekik épp a Meet & Greetjük zajlik, meg egyéb dolgok, és még ha van is 1-2 nap pihenőnk egy-egy koncert között, akkor is különböző városokban vagyunk, mert nekik is, meg nekem is meg van a saját feladatom. Szóval, ez miatt elég csalódott vagyok, hogy még nem sikerült egymást jobban megismernünk a Little Mix-es lányokkal. De minden este hallom őket fellépés közben, és szerintem a legjobb dolog a turnémban, hogy minden előadó erőteljes hanggal rendelkezik. De emellett van egy bűvészem, és egy DJ-m is, akik a hangszercserék közben szórakoztatják a közönséget.”

Említésre került rajongótábora is, akikről a riporter azt mondta neki, hogy sok előadóval ellentétben, az ő rajongói nem háborúznak a többi fandommal, és a Lovaticsként emlegetett csoport igazán békés, persze mindaddig, amíg imádottjuk nem kerül támadás keresztüzébe. „Szerintem senki ne akarjon kikezdeni a rajongótáborommal. Úgy értem, ők elég kemények – felelte mosolyogva. Imádom a velük lévő kapcsolatomat. Ránézek a közönség soraiban álló lányokra, és azt látom, hogy inspirálják egymást. Ugyanez igaz a fiúkra is. Ez többről szól annál, minthogy megveszik a zeném.”

És hogy mit szól ahhoz, amikor olyan rajongóval találkozik, aki magára tetováltatta az arcképét vagy az aláírását? „Találkoztam ma egy nővel, akinek a karján óriási betűkkel virított a kézírásom, és a Lovatic-szív, amire a reakcióm ez volt, 'Úristen!'. Az, hogy vannak, akik magukra tetováltatják az egyik dalszöveg részletem, a nevem vagy akár az arcképem, számomra döbbenetes, és felfoghatatlan, hisz egész életében viselni fogja. Néha odajönnek, hogy 'Aláírnád ezt itt, hogy megtudjam csináltatni tetoválásként?' Én meg erre, 'Biztos vagy ebben? Örökre rajtad marad!'”

A korábbi évekhez hasonlóan, mostani turnéját sem úszta meg influenza nélkül. Épp hogy csak útnak indult, már is sikerült összeszednie egy jó kis betegséget, amiből két hét elteltével sem sikerült teljesen kigyógyulnia, ám mindezt pozitívumként fogja fel. „Korábban nagyon felidegesített, és úgy voltam vele, hogy 'Úristen, azt akarom, hogy ez a show tökéletes legyen. Influenzás vagyok, ez annyira frusztráló, és stresszes.', most viszont úgy tekintek rá, mint egyfajta lehetőségre, hogy miként használjam a hangom, amikor legközelebb megbetegszem. Plusz jól érzem magam, hisz itt vannak a rajongóim, és őket nem érdekli, ha sz*rul hangzok, mert legalább nem playbackelek. Tudom, hogy néhány koncerten a hangom nem volt a legjobb, de inkább legyen ez, mert így tiszta a lelkiismeretem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek