Starity

A Live Nation nevetségesnek tartja a Lady Gagát érő vádakat

2014. március 07. 18:06   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több hír is megjelent, miszerint Lady Gaga legújabb, 2014-es turnérája nem fogynak rendesen a jegyek. A világ legnagyobb koncertszervezőcége és egyben az artRave: The ARTPOP Ball szervezője, a Live Nation tagadja ezeket a rágalmakat.

hirdetés
A Live Nation nevetségesnek tartja a Lady Gagát érő vádakat
Fotó: Araya Diaz/WireImage

Az elmúlt hetekben több hasonló vád érte Lady Gagát, hogy következő világkörüli turnéja bukás lesz. Athur Fogel, a Live Nation elnöke azonban interjút adott a Billboardnak, melyben részletesen mesélt az énekesnő soron következő turnéjáról. Többek között elárulta, hogy a Gagát ért rágalmazások nevetségesek.

Az artRave: The ARTPOP Ball ugyan csak májusban fog startolni az Egyesült Államokban, de a jegyek mind az amerikai és európai szakasznál már 80%-ban elkeltek – árulta el Fogel.

Vannak olyan állomások is, melyekre már egyáltalán nem lehet jegyet kapni, a londoni koncertekre például percek alatt elkapkodták a belépőket.

Az elmúlt 2 év Gagával valami hihetetlenül sikeres volt, és ez most sincs másképp. A Live Nation további 6 koncertet fog bejelenteni Észak-Amerikában, valamint egy negyedik show-t is Londonban. A 29 Észak-amerikai koncertből már több mint 26 millió dollár jött be a jegyeladásokból – tette hozzá Fogel.

Olyan hírek is napvilágot láttak, melyek szerint a koncertszervező-cég 30 millió dollárt bukott Gaga turnéja miatt: „Csak egy komplett bolond mondana ilyet. Ha egy turné 30 millió dollár kiesést hozna, vagy sokkal kevesebbet is, a promóterek már lépéseket tettek volna. Felejtsétek el a 30 milliót, ha valóban igaz lenne, azt mondanánk, hogy hagyjuk abba - árulta el Fogel, aki már dolgozott a történelem legnagyobb bevételét hozó turnéjain is, köztük a U2-val és Madonnával is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek