Starity

Jared Leto szerint Jennifer Lawrence direkt esik-kel

2014. március 07. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekes átlát a szitán – legalább saját állítása szerint, ugyanis úgy véli, Az éhezők viadala sztárja szándékosan bukott orra immár másodszorra is az Oscar-díj-átadón.

hirdetés
Jared Leto szerint Jennifer Lawrence direkt esik-kel
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Jennifer Lawrence az esetek többségében mindent elbénáz, és így volt ez a 2013-as Oscaron is, amikor orra esett hatalmas ruhájában a színpadra menet, azonban az idei ceremónián sem hazudtolta meg önmagát és ismét megbotlott, ezúttal a vörös szőnyegen, most viszont legjobb barátnője megmentette a bukástól, de így is mindenki ismét róla beszélt.

Nem csoda hát, ha valakinek szemet szúrt a lassacskán már szokássá váló esés, az illető pedig nem más, mint Jared Leto, aki premierplánban élvezhette a helyszínen a történéseket, így minap az Access Hollywoodnak adott interjúja során elmondta ezzel kapcsolatos elméletét.

„Tudjátok, azon tűnődöm, lehet, hogy megjátssza” – kezdte viccelődve Leto, aki nem bírta ki nevetés nélkül, amikor J-Law a színpadra lépett, hogy felkonferáljon azon az estén. „Megkérdezte, hogy »Mit nevettek?«, de azt nem tudta, hogy Ellen ott volt a túloldalon, és mutogatott meg szórakozott, hogy »Ne ess el! Ne ess el!«, édesanyámból és a testvéremből pedig kitört a nevetés.

A 42 éves színész-énekes végül azzal zárta sztoriját, hogy emiatt lehet, hogy modortalannak és kissé bunkónak tűntek, de hiába hozol el valakit Louisianából, Louisianát nem tudod kiűzni az illetőből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek