Starity

Natasha St-Pier: „A férjem figyelemmel kíséri a zenei életemet”

2014. március 08. 08:08   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A quebeci származású Natasha St-Pierrel kapcsolatban már azt sem tudjuk, merre kapjuk a fejünket! A fiatal énekesnő meglehetősen izgatott a családalapítás kérdésétől, mégis fél attól.

hirdetés
Natasha St-Pier: „A férjem figyelemmel kíséri a zenei életemet”

Natasha St-Pier elmondhatja magáról, hogy szerencsés: szakmai és magánélete egyaránt rendben van. 2013 szeptembere óta a France 3 csatorna Les chansons d'abord műsorvezetője, párjával, Grégoryvel pedig lassan két éve élnek boldog házasságban. Bár szívesen alapítana már családot, Natasha fél a gyermekvállalástól és az azzal járó kötelességektől és felelősségtől, ami nem könnyű feladat.

A 33 éves énekesnő és férje, a hivatásos tűzoltó Grégory története mondhatni, mesébe illő, ugyanis hosszú évek óta együtt élnek és 2012 márciusában össze is házasodtak. Bár együtt vásoltak egy házat Sud Ouestben (Bordeaux), az énekesnőt nemcsak munkája akadályozza, hogy több időt töltsön otthonában, hanem az is, hogy szülei Kanadában élnek, és rájuk sem tud elég időt szakítani. Ennek ellenére Natasha nem panaszkodik, teljességgel élvezi az életét a férfival, aki csodálja őt – már amennyire teheti. „Grégory naponta kockáztatja az életét olyan emberek miatt is, akiket egyáltalán nem is ismer. Ez eléggé távol áll attól, amit én csinálok. Mindez mégsem akadályozza őt abban, hogy figyelemmel kövesse a zenei pályafutásomat” – nyilatkozta az énekesnő a Nous Deux magazinnak.

Bár szerelmét megtalálta, nézzük, hogyan viszonyul a gyermekvállalás témájához az énekesnő... „Ami azt illeti... félek. Félek az ezzel járó felelősségtől. Perpillanat nem mondhatnám, hogy hiányzik egy gyerek az életemből. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen elzárkózom a gyermekvállalástól, de nem is tartom szükségszerűnek.

Miután szerepet vállalt zsűriként a The Voice belga változatában, az énekesnő jelenleg a Les chansons d'abord házigazdája, ami eléggé lefoglalja Natashát. Bár 2014-ben még mindig szóba jöhet egy baba, nem szeretné, ha napjaicsak abból állnának, hogy otthon ül. „Ez nem az én műfajom, igyekszem kézben tartani mindent.”

Nemrégiben jelent meg Tony Carreria nagylemeze, Nos fiançailles, France Portugal címmel került a boltok polcaira, melyen szerepel közös daluk, a Sous le vent (melyet eredetileg Céline Dion és Garou adott elő). Emellett Natasha St-Pier májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon is részt vesz majd kommentátorként, Cyril Feraud társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek