Starity

Halálos beteg rajongójánál járt Bella Thorne

2014. március 08. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne nem ismer lehetetlent, ha a rajongóiról van szó. Ezúttal egy halálos beteg lány kívánságát váltotta valóra.

hirdetés
Halálos beteg rajongójánál járt Bella Thorne

Bella Thorne ismét bebizonyította, mennyire fontosak számára a rajongói. Egy Emily Ramirez nevű kislány, aki születési rendellenességéből fakadó betegségével küzd, és jelenleg is egy hospice házban lakik, utolsó kívánságaként nagyon szeretett volna találkozni az Indul a risza! sztárjával. Amikor Bella tudomást szerzett erről, egyetlen nap alatt lemondta minden programját, Emilyhez sietett, és egy egész napot töltött a kislánnyal és családjával.

Az ifjú színésznő a HollywoodLife-nak számolt be az élményeiről: „Emily meglátogatása nagyon különleges és jelentőségteljes volt számomra. Neki van a legkedvesebb és legbájosabb szelleme, és az életszeretete még a betegségével is annyira inspiráló. Tudom, hogy még a velünk töltött kevés ideje ellenére is többet tapasztalt a tiszta boldogságból, mint amennyit néhányunk valaha fog. A gyönyörű világlátása az, ami annyira inspiráló.”


Fotó: Instagram/Jennifer Saeta

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek