Starity

Eljegyezték Mary-Kate Olsent

2014. március 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy már közel másfél éve alkotnak egy párt és ugyan a színésznő édesapja sokáig ellenezte a kapcsolatot, sőt MK az első lánykérési kísérletet vissza is utasította, úgy tűnik, mégis hajlandó oltár elé állni.

hirdetés
Eljegyezték Mary-Kate Olsent

Épp egy év telt el azóta, hogy Olivier Sarkozy először tette fel az oly nagy jelentősséggel bíró kérdést Mary-Kate Olsennek – és bár a lány akkor elutasította a nála 16 évvel idősebb férfit –, idén mégis beadta a derekát, amikor Sarkozy egy csodálatos Cartier-gyémántgyűrűt ajánlott neki és vele együtt a szerelmét.

Két nappal ezelőtt pedig, New Yorkban a Fashion Week keretein belül kapták lencsevégre a 27 éves színésznőt bal gyűrűsujján a csodálatos Cartier-kreálmánnyal, melyet a Style Caster egyik forrásának elmondása szerint február 6-án a Sotheby aukción bocsátottak eladásra, méghozzá igen borsos összegért: 81.250 dollárért.

A gyűrű egy négykarátos, európai vágású központi követ és egy 16-os kaliberű vágott zafírt foglal magában, mindezt pedig egy 1,5 karátos gyémánt ölelésében. Az ízléses ékszer piacon való megjelenése 1953-ra datálható, és egy tennessee-i gyűjtő gyűjteményéből származik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek