Starity

Nick Lachey máris újabb gyereket szeretne

2014. március 10. 09:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Lachey és Vanessa Minnillo alig 18 hónapja, hogy szülők lettek, de a műsorvezető és felesége máris a második gyereken gondolkodnak.

hirdetés
Nick Lachey máris újabb gyereket szeretne

Nick Lachey és Vanessa Minnillo 2011-ben mondták ki a boldogító igent, majd később, 2012-ben megszületett első gyermekük, Camden Lachey. Nick nemrég megosztotta, hogy újabb gyereket szeretnének feleségével, és lehetőleg egy kislányt szeretnének összehozni.

„Nem akarunk túl sokáig várni. Már úgy szeretnék egy kislányt” – mesélte az Us Weeklynek, majd hozzátette, reméli, hogy a következő kisbaba is ugyanazt a temperamentumot örökli majd, mint Camden – „Camden az egyik legügyesebb kisbaba, jobbat nem is kívánhatnánk. Ő egy igazi angyal.”

Mindazok mellett, hogy második gyereküket tervezik feleségével, Nick újabb munkára tett szert a VH1 csatornánál, ahol mostantól ő köszönti a reggeli nézőket a VH1’s Big Morning Buzz Live! című műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek