Starity

Lázadó volt tiniként Ellie Goulding

2014. március 10. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég az énekesnő meglepő kijelentését tett kamaszkorát illetően, miszerint nem mindig volt ilyen, mint mostanában.

hirdetés
Lázadó volt tiniként Ellie Goulding

Ellie Goulding dalai, fellépései és megjelenése nem hagy semmi féle kivetnivalót maga után, akár szolidnak is nevezhető a popiparban. Nemrég viszont meglepő kijelentést tett az énekesnő, miszerint ez nem volt mindig így, ugyanis tizenéves korában teljesen más stílust képviselt.

„Tizennégy éves koromban lázadó egyéniség voltam. Az emberek gótnak neveztek, mivel hosszú, fekete hajam volt, piercingem, és szerettem a heavy-metált – mesélte a brit énekesnő a Mirrornak, majd így folytatta: Fogalmam sem volt róla, hogy azzal fogok foglalkozni, mint most.”

Továbbá a fiatal tehetség arról is mesélt, hogy a drogokat sem vetette meg, és hogy egy kórus által tette szert az első szerepére a színjátszás terén, amely során énekelnie is kellett.

Mostanában viszont magánélete felhőtlen, mivel pár napja párja megerősítette, hogy együtt jár az énekesnővel, és karrierje is a csúcson van, mivel a múlt hónapban ő kapta meg a Legjobb brit női szólóelőadó díjat a BRIT Awardson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek