Starity

Stílusikonjairól mesélt Ashley Tisdale

2014. március 10. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Boohoo Stylefix magazin tavaszi számának címlaplánya a színész-énekesnő, aki stílusáról és divatikonjairól is mesélt.

hirdetés
Stílusikonjairól mesélt Ashley Tisdale

Megjelent a Boohoo magazin különkiadásának, a Stylefixnek tavaszi száma, melyről az egykori Disney-sztár, Ashley Tisdale mosolyog vissza ránk. A szőkeség azonban nem egyedül állt modellt, hanem kiskutyája, Maui társaságában pózolt a kamera előtt.

„Nem szeretem egy bizonyos címke alá venni a stílusomat, mivel az a fajta ember vagyok, aki azzal fejezi ki, hogyan is érzi magát aznap, hogy mit felvesz, szóval a bohótól kezdve, a rockeren át, a letisztult kaliforniai stílusig bármit képviselek. Annyi különböző dolog van, nem szeretek leragadni egy stílusnál” – osztotta meg a 28 éves színész-énekesnő.

„A régi stílusikonom Audrey Hepburn lenne, úgy értem egyszerűen imádom, annyira klasszikus és szimplán gyönyörű. A jelenkori Nicole Richie, akit azért szeretek, mert van egy bizonyos stílusa, ami határozottan az övé és teljesen a birtokában van. Egyszerűen mindig annyira jól néz ki, még ha csak a közértbe is megy. Nem tudom, hogy csinálja! A haja is mindig tökéletesen áll és az egész outfitje meg mindene. Imádom a stílusát és a márkáját is, nagy rajongója vagyok.”

„Ha inspirációra van szükségem, fellépek a Pinterestre. Ott találtam meg ezt a Sincerely Jules nevezetű lányt, akivel már találkoztam is és annyira kedves, nagy rajongója vagyok. Nem vagyok kifejezetten az a magassarkús lány, felveszem őket egy estére, valami nagyon szépet, de inkább a lapossarkúakért vagyok oda és neki vannak a legjobb darabjai, általában mindent meg kell szereznem, amit ő visel. Annyi ruhám van és néha nagyon nehéz kiválasztani, hogy mit vegyek fel hozzá. Szerintem ez az egész felfrissíti a teljes gardróbomat. A Pinterest előtt sosem követtem igazán akármilyen trendet is konkrétan, inkább a saját fejem után mentem és csak szórakoztam, de mindig is nagy fashionista voltam – árulta el a magazinnak Ashley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek