Starity

Elfuserálták VV Cristofel menyasszonyának melleit

2014. március 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melléből kilógó csövekkel tért haza a kórházból a ValóVilág Cristofelének menyasszonya.

hirdetés
Elfuserálták VV Cristofel menyasszonyának melleit
Fotó: Facebook

Vivien nyolc évvel ez előtt helyeztetett be egy implantátumot, ami azóta elcsúszott, ezért a lány azt kérte, hogy a csere során egy 200 köbcentivel nagyobbat helyezzenek vissza – az operáció azonban nem ment zökkenőmentesen.

A ValóVilág ötödik szériájából megismert VV Cristofel barátnője szerint a poklok poklát járta meg, egy, a műtét után fellépett komplikáció során ugyanis az implantátumok helye bevérzett, és legalább fél liter véres savó ömlött a lány kebleiből.

„A bal mellem begennyesedett, és akár teljesen el is fertőződhetett volna, iszonyatos fájdalmaim voltak. Az orvos úgy beszélt velem, mint egy utolsó senkivel, pedig nem kevés pénzt hagytam ott nála. A műtét 750 ezer forintba került, plusz a vizsgálatok és a szoba, így közel 850 ezer forintot fizettem ki” – mesélte Vivien a Blikknek, aki nem bírta tovább a kórhában, így csövekkel a mellében távozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek