Starity

A legnagyobb Photoshop-bakik V.

2014. március 11. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, hogyan lőttek mellé ismét a magazin- és képszerkesztők, azaz a Photoshop nagymesterei.

hirdetés
A legnagyobb Photoshop-bakik V.

Manapság elengedhetetlen a Photoshop a sztárvilágban készült képek feljavítására. Van, akinek sokat dob kinézetén a képszerkesztő program, de van, akinek fotóit nevetségessé teszi. Cikkünkben tizennyolc elképesztő és botrányos PS-bakit mutatunk be, amelyek magazinokban és kampányfotókon szerepeltek.

A BlackMilk egyik modellje különleges combokkal rendelkezik — míg a derekáról tökéletesen lefaragták a felesleget, addig a lábait érintetlenül hagyták.

Úgy fest, ehhez a tavalyi kollekciós Gap-rövidnacihoz térdkinövés is jár ajándékba, mindössze 45 dollárért, azaz 10 ezer forintért. Kapjunk az alkalmon!

Ez a H&M-modell is elveszítette az egyik lábát — csodáljuk, amiért ilyen pózban képes egy lábon állni!

A J.Crew tavalyi kollekciója során is odatette magát alaposan: a gyerkőcökkel reklámozott ruhák nézegetése közben szinte fel sem tűnik a lány láthatatlan karja.

A 2013-as augusztusi Vogue-ban Claire Danes jobb lábát nemes egyszerűséggel leamputálták, míg a bal vonala tökéletesen kirajzolódik, addig a jobb teljesen elveszik a ruha alatt, mintha ott sem lenne.

A Victoria's Secret annyiszor került már cikksorozatunkba, hogy számolni sem tudjuk. Szerencsétlen lány melleihez valószínűleg láthatatlan üveglapot nyomtak, ugyanis úgy néznek ki, mintha rajtuk feküdnének, továbbá egy kis Quasimodo-kitüremkedés látható a vállán, amit mihamarabb kezeltetnie kéne!

Az amerikai elnöknek mindig fognia kell felesége, Michelle Obama kezét. Mindig. Még akkor is, amikor nem.

Az Adam & Eve 2009-ben népszerűsített kollekciójának alábbi darabja ugyan roppant megnyerő, a modell már kevésbé nyeri el tetszésünket, különösen deformált, helyéről kipattant combjai miatt. És... lóg valami a lába között? Erre inkább nem szeretnénk rájönni.

Elsőre valószínűleg mindenki szemét az öt liter olajjal leöntött, kigyúrt pasi szúrja ki, nem? Dehogynem. Ami figyelemre méltóbb azonban a képen, azok a csajszi méretesre dagadt ujjai.

Bemutatkozik az emberi T-Rex – valószínűleg sokat szívatták apró és nőies kezei miatt.

Ha választanunk kellene egy bokor és egy láb között, mi is a bokrot választanánk. A természet fontos. És mindig utat tör.

Mielőtt Photoshop-katasztrófának kiáltanánk ki, jegyezzük meg, az is valószínű, hogy hapsikánk egy régi, jó barátját készült üdvözölni széttárt karokkal. #se

Ugrálóvár? Hurrá! Ugrálóvár, amely segítségével repkedhetünk a levegőben, és testrészeinket is láthatatlanná teszi? Hurrá, hurrá, hurrá! Hol kaphatunk ilyet?

Mindig jólesik, ha egy jó barátunkkal vagy kedvesünkkel sétálhatunk a tengerparton, ám sajna a partner nem volt elég nyomdaképes ahhoz, hogy a fotón maradhasson.

Valami nagyon nincs rendben azzal a leárazott dzsekivel. Bár a kissrác nagyon magabiztosan pózolt a fotósnak, az eredmény láttán mi feleannyira sem vagyunk határozottak.

A szupermodellek ijesztően csontsoványak, olykor szinte megállapíthatatlan, retusáltak-e valamit az egyébként is csont és bőr modelleken – a Jimmy Choo egyik parfümreklámjában viszont szembetűnő, hogy a leányzó jobb lábát elfelejtették manipulálni, sokkal nagyobb, puffadtabb, mint a bal.

A Hollister fürdőruha-kollekcióját nem épp a legátlagosabb emberekkel népszerűsítették: sehol nem találunk még egy ennyire elnyúlt felsőtestű srácot, akinek még a fél lába is hiányzik!

Az Oasis pillangós maxiruhája tényleg bámulatos, az a karperec pedig egész egyszerűen remek – nagyon elégedettek vagyunk a tudattal, hogy féllábú modellek is utat törhetnek maguknak az iparban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek