Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2014. március 15. 16:04   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon ki keresi a legtöbbet a One Directionben, ki váltott hajszínt, és ki osztotta meg albumborítóját? Cikkünkből mind kiderülnek!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Liam Payne és Louis Tomlinson keresi a legtöbbet

A One Direction napjaink egyik leghíresebb és egyben legmegosztóbb fiúcsapata. Koncertek, lemezeladások, termékek – ezek mind szerepelnek a listájukon. Persze egyből gondolná az ember, hogy az innen befolyt bevételből a fiúk egyenlően osztozkodnak, ennek ellenére kiderült, hogy a One Direction két tagja, Liam Payne és Louis Tomlinson jobban keres, mint a banda három másik tagja. Ennek pedig az az oka, hogy Liam és Louis szerzik a banda dalait.

Meg kell tanulni, hogyan kell úgy írni, hogy a karrier hosszú életű legyen, és hogy tudjuk irányítani - nyilatkozta Payne a The Mirrornak.

*

Együtt táncolt Selena Gomez és Justin Bieber

Justin Bieber két videót is megosztott a napokban hivatalos Instagram-oldalán rajongóival, melyeket nem sokkal ezek után egyből törölt is a portálról. A videókon Bieber és Gomez táncolnak a legendás Ordinary People című dalra, mely két szerelmes őrült és soha véget nem érő szerelméről ad tanúbevallást.

Az apró szösszenetek azonban még mindig nem tisztázzák kettejük pontos ügyét, hiszen egyikük sem nyilatkozott volna afelől, hogy újra egy párt alkotnának, de a legtöbben már tényként kezelik Jelena visszatérését.

*

Megjelent az A Billion Girls borítója

Elyar Fox hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival legújabb számháza, az A Billion Girlshöz készült kislemez borítóját. A 18 éves srác hozza a szokásos édes mosolyát és a rajongók reményei szerint hozzá egy újabb remek dalt.

*

Nicole Anderson szőkére váltott

A Jonasék L.A-ben sztárja nem régiben hajszínt váltott: lecserélte jellegzetes barna haját és szőke tincseket csináltatott helyette legújabb szerepe kedvére.

Nicole egyből megosztott egy képet rajongóival, amint a fodrásznál ül. Hát ez az, amit a mai napon csinálok... Köszönet @allysondawnnak a szőkeségért! - írta a kép alá a színésznő.

*

Beyoncéra lejtett szexi táncot Vanessa Hudgens

Nem csak Selena és Justin döntött úgy, hogy összedobnak egy rövidke koreográfiát, hanem a 25 éves színésznő és négy barátnője is készített egy videót, melyben Beyoncé Yoncé című dalára táncolnak.

A csajos és szexi koreográfiát Michelle „Jersey Maniscalco álmodta meg, aki a Hottie Heels nevezetű táncprogram megalkotója és vezetője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek