Starity

Nyilvánosságra került Lindsay Lohan szexlistája

2014. március 12. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég nyilvánosságra került egy Lindsay Lohan által írt lista, amelyben az a 36 nagynevű híresség szerepel, akikkel a színésznő intim viszonyba keveredett.

hirdetés
Nyilvánosságra került Lindsay Lohan szexlistája
Fotó: Jennifer Graylock/INFphoto

Az InTouch magazin ma reggel tette közzé azt a listát, amelyet állítólag Lindsay Lohan maga vetett papírra még januárban, amikor a színésznő a barátnőivel csapott egy csajos estét a Beverly Hills Hotelben.

A listán szereplő jó néhány nevet személyiségi jogok miatt elmaszatoltak, de így is maradt épp elég csemegézni való a bulvársajtó számára, hiszen többek között Joaquin Phoenix (akinek a nevét a botrányhősnő elírta), Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell, Heath Ledger és James Franco is listázásra került, utóbbi például vehemensen cáfolta, hogy bármi is lett volna közte és Lindsay között.

„Ez volt az ő személyes hódításainak listája” – mesélte egy szemtanú, aki végignézte, amint a sztár és barátnői nevetgélve pletykálkodtak a show-businessben dolgozókról. „Megpróbálta lenyűgözni a barátait ezzel a listával, aztán arébblökdöste.”

Hogy mit fog elindítani a színésznő listája Hollywoodban, még nem tudható, de mivel a jegyzékbe vett hírességek közül többen is párkapcsolatban élnek, jókora viharra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek