Starity

Patrick Wilson is csatlakozik az újabb Marvel-filmhez

2014. március 13. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ant-Man, magyarul Hangya című film 2015 nyarán kerül majd a mozikba a tengerentúlon, most pedig az is kiderült, hogy a The Conjuring sztárja, Patrick Wilson is szerepet kapott benne.

hirdetés
Patrick Wilson is csatlakozik az újabb Marvel-filmhez

A múlthónapban derült ki az, hogy Patrick Wilson részt vett az Ant-Man című film egyik megbeszélésén, most pedig az is napvilágot látott, hogy a készítők egy fontos szerepet szánnak neki. Azt, hogy kit fog majd életre kelteni még nem került nyilvánosságra, ugyanis jelenleg is folynak a megbeszélések a filmmel kapcsolatban.

Patrick nemrég részt vett az SXSW fesztiválon Austinban, és már ott faggatták a színészt, szerepét illetően, amire ő nagy egyszerűséggel a következőket mondta: „Még nem mondhatom el.” Később azt is megemlítették, miszerint a film forgatásának kezdete idén áprilisban lesz, ám a színész ezt is cáfolta, ugyanis jelenleg is folynak még a tárgyalások a többi szereplőt illetően.

Azt már tudni lehet, hogy Ant-Man szerepét Paul Rudd kapta, és azt is nyilvánosságra hozták, hogy Paul mellett feltűnik még Michael Douglas is, aki majd Hank Pym megformálója lesz, valamint az is szóba került, hogy esetleg Evangeline Lilly lenne az, aki majd életre kelti Janet Pym karakterét.

A filmet a hírek szerint jövőre, azaz 2015 nyarán mutatnák be az amerikai mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek