Starity

Jessica Alba örül az új Fantasztikus négyes-filmnek

2014. március 13. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Alba szívből örül annak, hogy a Fantasztikus négyes csapata újraéled, még akkor is, ha új szereplőkkel készül az új változat.

hirdetés
Jessica Alba örül az új Fantasztikus négyes-filmnek

Ebben az évben derült ki, hogy újabb Fantasztikus négyes-film van készülőben, ám ezúttal teljesen új szereplőkkel vágnak neki a történetnek. Jessica Alba, aki egykor Sue Storm megformálója volt, elmondta, hogy örvend az egyesülésnek, még akkor is, ha más színészek veszik át az irányítást.

Az első Fantasztikus négyes-film 2005-ben került bemutatásra. Akkoriban a szereplőgárdában Jessica Alba, Chris Evans, Ioan Gruffudd és Michael Chiklis tündökölt, most pedig Kate Mara, Miles Teller, Michael B. Jordan és Jamie Bell lesz majd látható a mozivásznon.

Az új változat 2015 nyarán kerül majd a mozikba a tervek szerint, melyben Kate veszi át Jessica helyét, Miles Reed Richards megformálója lesz, akit korábban Ioan testesített meg, Johnny Storm szerepében Michael lesz látható, Michael Chilkis helyét pedig Jamie veszi át.

„Nincs semmiféle kötődésem ez egy ilyesmi dologhoz. Nem én készítettem a képregényt, szerintem Stan Lee-nek van egyedül beleszólása abba, hogy ki játssza Sue-t” – árulta el a Belfast Telegraphnak.

Jessica idén nagyon elfoglalt filmjeit illetően, ugyanis több alkotásban is szerepel majd. A Dear Eleanorban Josh Lucas oldalán lesz látható, idén nyáron pedig a Sin City: Ölni tudnál érte című film kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek