Starity

Jennifer Lopez 28 évesnek érzi magát

2014. március 16. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő jobban érzi magát, mint valaha és imád a 40-es éveiben lenni.

hirdetés
Jennifer Lopez 28 évesnek érzi magát
Fotó: Michelangelo Di Battista/Instyle

Idén júliusban tölti be 45. életévét Jennifer Lopez, az évek azonban nem fognak rajta, és ez nem csak külsejére igaz, mivel lélekben is fiatalnak érzi magát annak ellenére, hogy ideje sincs unatkozni. Jelenleg forgatja ugyanis új sorozatát, hamarosan érkezik 10. stúdióalbuma, sorra gyártja klipjeit és az American Idolban is zsűrizik hétről hétre, ezek mellett pedig még hatéves ikreit is neveli.

„Úgy érzem magam, mint 28 évesen. Nem fájnak a csontjaim, remekül érzem magam. Tulajdonképpen jobban is érzem magam, sokkal magabiztosabbnak. Persze még mindig sokszor ideges vagyok, de most már tudom kezelni. Amikor a húszas évemben jártam, nem voltam biztos magamban, most viszont sokkal rugalmasabb vagyok. Ezen a ponton már mondhatom magamnak, hogy »Mi van, ha elestem, mi van akkor?«, Újra talpra fogok állni – osztotta meg az InStyle áprilisi számában, melynek címlapján is ő látható.

JLo elárulta, hogy azért is érzi jobban magát, mivel az utóbbi időben a 40-es nőkhöz való viszonyulás is változott, ami szerinte akkor kezdődött, amikor néhány éve rajta kívül olyan híres, vele egyidős hölgyemények kerültek a női magazinok címlapjaira, mint  Jennifer Aniston, Halle Berry, Sandra Bullock, vagy éppen Julia Roberts.

„Nehéz volt nem boldognak lenni. Ez elárul valamit a társadalmunkról. Az emberek azt hitték, hogy az életük, vagy legalábbis az előadók élete 28, vagy valami hasonlóan istentelen évben véget ér. Istenem, ha visszagondolok az akkori énemre, fogalmam sem volt, hogy ki voltam akkor.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek