Starity

Norman Reedus kihagyná a románcot a Walking Deadből

2014. március 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daryl Dixon megformálójának elege van abból, hogy összeboronálják karakterét Bethszel.

hirdetés
Norman Reedus kihagyná a románcot a Walking Deadből

A Daily Beast interjút készített a Walking Dead sztárjával, Norman Reedusszal, aki elárulta, mi a véleménye arról, hogy a rajongók összeboronálják a karaktereket.

„Őrület, mennyi ilyen dolog van a neten. Nem hiszem, hogy túl romantikus lenne, ha [Daryl] megpróbálna lefeküdni Bethszel, tudod, mire gondolok? Ez [a show] nem az összeboronálásról szól, tudod, 'Vajon ki fog összejönni kivel?'. Ez nem valóságshow. Ez egy olyan műsor, amely érzelmeken alapszik, és a társaságon. Nem arról, kinek kell lefeküdnie kivel, vagy kire fér rá már egy hajvágás. Az emberek kicsit elvesztették a fonalat.”

Norman hozzáfűzte, a karakterek többnyire azon vannak, hogy olyanokat találjanak, akik nem akarják megölni őket, akikkel együtt lóghatnak.

„Beth mindössze 18, Daryl ki tudja, hány éves, és mi lesz; koporsóban fognak szexelni? Ez nem arról szól. Az életünkért futunk, arra várunk, hogy egy nagy levegőt vehessünk, és öt percig pihenhessünk. Beth szikrát és érzelmeket indít el benne [Darylben], de ez nem az erekcióról szól. Kész őrület.”

A Bethet alakító Emily Kinney szintén nyilatkozott a sorozatról az MTV riporterének – ellenben Normannel, neki nagyon tetszik, hogy a rajongók shippelik a karaktereket, habár Beth eltűnése a tizenharmadik epizód végén megakadályozza, hogy több is kialakuljon köztük.

„Semmi spoiler, tényleg nem akarjátok tudni. Mi sem tudjuk, mi fog történni. Szerintem a producerek éreztetni akarják a közönséggel ugyanezt: a sötétben tapogatózást, azt, hogy nem tudni, mi közeleg.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek