Starity

Demi Lovato és Nick Jonas közös bandát akarnak

2014. március 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a Coop műsorában mesélt arról, hogy milyen számára a tökéletes nap, mi a legromantikusabb dolog, amit egy férfi valaha is tett érte, mi volt a legnagyobb kihívás a számára albuma felvétele közben, valamint hogy mik a tervei Nick Jonasszal.

hirdetés
Demi Lovato és Nick Jonas közös bandát akarnak

Demi Lovato sikere továbbra is töretlen. Esténként teltházas arénákban lép fel Neon Lights turnéjának keretin belül, és már ötödik albuma munkálatait is megkezdte, ennek ellenére újabb és újabb ötletekkel rukkol elő.

Köztudott, hogy Nick Jonasszal remek párost alkotnak, ha dalszerzésről és zenéről van szó, amit a későbbiekben újabb szintre szeretnének emelni. „Nickkel beszéltünk arról, hogy belevágunk egy úgymond, 'mellékprojektbe'. A The Civil Warshoz hasonló folk/country duószerűség lenne. Amikor leülünk együtt dalokat írni, csak úgy áradnak belőlünk az ötletek, és ez nem sok emberrel van így. Rengeteg duettünk és közös dolgunk volt, és már barátok vagyunk... Úristen, hat éve – mesélte Lovato, majd így folytatta. – A halálomig szeretni fogom, és sokszor viccelődöm azzal, hogy ha lenne egy ikertestvérem, akkor az ő lenne, mert annyira hasonlítunk.”

Az énekesnő nem igazán szeret párkapcsolatáról beszélni, és általában az ezzel kapcsolatos kérdések alól mindig kitér, ezért is volt meglepő, amikor választ adott arra a kérdésre, hogy mi volt a legromantikusabb dolog, amit egy férfi valaha is tett érte. Nevet ugyan nem mondott, de rajongói számára egyértelmű, hogy Wilmer Valderramáról beszélt.

„A legromantikusabb dolog, amit valaha értem tettek... Van valaki az életemben, aki a kezelőközpontban töltött időm alatt minden egyes hétvégén odarepült hozzám, és megosztotta a látogatási időt az egész családommal. Vagy épp a szüleimmel, ami éppenséggel nem a legromantikusabb felállás volt: rehab, plusz látogatási órák a szüleimmel. De ez a személy minden péntek este, az egész napos munka után, felszállt a gépre, majd reggel egyenesen a központba jött, maradt éjszakára, hogy aztán másnap ismét meglátogathasson. Majd ezután ismét gépre szállt, hogy reggel 6-ra hazaérjen munkaidőre. Ez ment minden hétvégén három hónapon keresztül” – majd egy hatalmas mosoly kíséretében tovább mesélte. „Még egy dolgot szeretnék a romantikus témához hozzáfűzni. Valentin-napra kaptam egy párnát, ami, lehet, butaságnak hangzik, de rá van nyomtatva egy nagyon romantikus levél. Imádom, és nagyon figyelmes dolog volt, főleg úgy, hogy aki ismer, az tudja róla, hogy párnatolvaj vagyok.”

Negyedik albuma lassan egy éve, hogy megjelent, és hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás a felvétele közben? „A felvétel közepénél eltörtem a lábam, közben az X Factort is forgattam, ami miatt kissé figyelmetlen voltam. Emlékszem, az egyik dal felvétele alatt egy magas széken ültem, amiről leugrottam, mert ugye ezt teszi az ember, ha le akar jönni egy magas dologról, és annyira bele voltam merülve a zenébe, hogy elfeledkeztem a lábamról, leugrottam, és elestem, én meg erre 'Ááááh'. Elképzelni sem tudom, milyen jó annak, aki magas.”

Szóba került az is, hogy a jövőre nézve mik a tervei, szeretne-e többet foglalkozni a színészkedéssel vagy esetleg az X Factorhoz hasonló dologgal tevékenykedni. „Egy életre végeztem a tehetségkutatókkal, de szerintem ezzel egész Amerika így van. Egy élmény volt, és rengeteget tanultam általa, de a zene az első számú szenvedélyem, és az idei év csakis erről fog szólni, na meg a turnézásról. Sosem volt világ körüli turném, így tervben van.”

A riporter rákérdezett arra is, miként vélekedik arról, hogy Selena Gomez rehabra vonult, majd miután kijött onnan, ismét visszament Justin Bieberhez, aki jelenleg nem épp a legjobb utat járja. „Erről egyáltalán nem szándékozom beszélni. Azért vagyok itt, hogy a turnémról és a zenémről legyen szó.”

Hiába van túl több száz koncerten, a színpadra lépés előtti izgulást nem sikerült levetkőznie. „Mindig jó érzés arénákban játszani, mert ez egy előrelépés a színházakhoz képest. Izgalmas látni a rajongótáborom növekedését. Karrierem során a legnagyobb fellépésem közel 80.000 ember előtt volt, és borzalmas ideges voltam, de ugyanígy érzek, ha kisebb közönség előtt játszok, hisz végül úgyis a YouTube-on landol, és ugyanúgy látják az emberek. Minden show előtt ideges vagyok. Úgy érzem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok kevesebb ember előtt, mert többet tudok velük beszélgetni, sokkal intimebb és kényelmesebb számomra.”

Immár az interjútól eltérve, Lady Gaga csütörtök este az SXSW fesztiválon adott koncertjével sikeresen megbotránkoztatta a világot, mégpedig azzal, hogy a Swine című dal előadása közben egy statisztája zöld színű italt ivott, amit azután kényszeresen ráhányt az énekesnőre.

Az általa művészetnek titulált akciója nem nyűgözte le az embereket – rajongóit leszámítva – és ezzel így volt Lovato is, aki a Twitteren keresztül adott hangot csalódottságának.

„Elszomorító... Mintha már így is nem lenne elég ember, aki az étkezési zavart dicsőíti. A lényeg, hogy ez se nem 'király', se nem 'művészi'. Ezt nem 'bántásból' vagy 'gyűlöletből' mondom. De valakinek muszáj felszólalnia, és ha kell, elviszem érte a balhét.”

Gaga rajongói természetesen rögtön az énekesnő torkának estek, amire így reagált. „Igazatok van, senki se kérdezte a véleményem, de nem bírom ki, hogy ne mondjak semmit, mert kiállok azért, amiben hiszek. A popkultúrának hatalmas befolyása van a generációnk felé.”

Zárásképp konkrétan Gagának is címzett egy üzenetet, és hozzátette, hogy továbbra is 'szörnyecskének' vallja magát. „@ladygaga ANNYIRA tehetséges vagy, ha nem az egyik legtehetségesebb jelenleg a zeneiparban. Nincs szükséged arra, hogy ilyenekhez folyamodj!”

Az egykori X Factor-mentor aggodalma nem hiába való, hiszen már is rengeteg ehhez hasonló kép árasztja el a világhálót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek