Starity

Klippremier: Thalía feat. Daniel - Estou Apaixonado

2014. március 16. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban új videoklippel jelentkezett a népszerű mexikói énekesnő, Thalía, aki ezúttal portugálul adja elő új dalát.

hirdetés
Klippremier: Thalía feat. Daniel - Estou Apaixonado

Daniel közreműködésével pénteken megjelent Thalía legújabb videoklipje. Az Estou Apaixonado című dal érdekessége, hogy portugál nyelven készült. Thalía korábban spanyolul és angolul készítette a szerzeményeit, tavaly azonban kiadott egy saját nevével fémjelzett albumot Brazíliában, amelyen csak portugálul énekel. Az említett dal mellett, más slágereinek portugál verziója is helyet kapott a korongon.

Az Estou Apaixonado című szerzemény eredeti verzióját – amelynek a címe Estoy Enamorado – az énekesnő még 2010-ben adta ki kislemezként Pedro Capo közreműködésével, valamint a spanyol nyelvű szerzemény helyet kapott az ugyanebben az évben napvilágot látott Primera Fila című albumon is.

Az új kisfilm nem rendelkezik történettel, a képi világa is egyszerűnek, de mégis gyönyörűnek mondható, nem meglepő módon pedig Thalía mellett látható benne brazil duettpartnere, Daniel is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek