Starity

Shailene Woodley is leszólja az Alkonyatot

2014. március 16. 20:08   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csupán 22 éves színésznő élete nagy dobása előtt áll. Bár már jelölték Golden Globe-ra, a nagy áttörést feltehetően A beavatott-trilógia fogja számára meghozni.

hirdetés
Shailene Woodley is leszólja az Alkonyatot

A Teen Vouge április számának címlapjáról Shailene Woodley néz vissza ránk, akinek legismertebb szerepe a The Secret Life of the American Teenagerben volt, amiben öt évadon át főszerepelt. Az utódok című moziban George Clooney mellett játszott, amiért 2011-ben Independent Spirit-díjjal tüntették ki, s még Golden Globe-ra is jelölték, bár azt nem sikerült elnyernie. A fiatal hölgy idén két filmben is feltűnik, A beavatottban Tris Priort, a Csillagainkban a hiba (Fault in our stars) című alkotásban pedig Hazelt jeleníti meg.

A cikkben többek között az Alkonyat-sorozatról nyilatkozott, nem igazán pozitívan: „Az Alkonyat, bocsánat, de egy abszolút egészségtelen, mérgező kapcsolatról szól. A lány szerelembe esik a sráccal, aki miatt, amint elhagyja, már értelmetlennek hiszi az életét, és öngyilkosságot is tervezget! Milyen üzenetet küldünk a fiataloknak? Ez egyáltalán nem fogja a világot megváltoztatni.”

A riporter a munkatársairól is faggatta, természetesen szóba kerültek a férfiak: jött-e már össze munkatársával? „Nem volt időm kapcsolatról gondolkodni! Tulajdonképpen majdnem öt éve nem volt barátom. Senkivel se jöttem össze a forgatás alatt... [Miután az befejeződött,] talán történt valami” – mesélte nevetve.

Shailene nem hajlandó megváltoztatni magát a sajtó, a média kedvéért. Állítása szerint egyszer egy stúdió nőiesebb, perszónásabb megjelenést várt el tőle, de ő erre csupán úgy reagált, hogy „most azt mondtátok, hogy nem vagyok elég jó önmagamnak.”

A beavatott szinkronnal március 20-ától a mozikban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek