Starity

Jön Wisin második albuma

2014. március 17. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wisin Y Yandel duó tagjának albuma az El Regreso Del Sobreviviente címet kapta.

hirdetés
Jön Wisin második albuma

Wisin és Yandel nemcsak együtt tudnak sikereket aratni – Wisin hamarosan új albummal jelentkezik rajongói legnagyobb örömére: 10 év után ismét szólólemezt dob piacra. Az El Regreso Del Sobreviviente című második korong március 18-án kerül a tengerentúli üzletek polcaira.

A szólófelvételek mellett több duettet is tartalmaz az album, melyek között több kislemezen is megjelent korábban, így helyet kapott rajta a Heavy Heavy című, Tempóval készített dal, a Que Viva La Vida, amelyben Michel Teló működött közre, a Joryval megjelentetett Claro, illetve a Ricky Martin és Jennifer Lopez munkájával kiegészített Adrenalina is.

További közreműködők között olyan előadók nevét érdemes megemlíteni, mint Zion, Sean Paul, Cosculluela, Gocho, Chris Brown, Pitbull, Franco De Vita vagy éppen 50 Cent.

Az El Regreso Del Sobreviviente standard- és deluxváltozatban is napvilágot lát, előbbi 13, utóbbi pedig 20 szerzeményt tartalmaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek