Starity

Újabb Farkas-film készül

2014. március 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Men: Apokalipszis című film után jön a következő Wolverine Hugh Jackmannel.

hirdetés
Újabb Farkas-film készül

A Farkas rendezője, James Mangold elárulta a Twitteren, hogy a még készülőben sem lévő X-Men: Apokalipszist követően forgatni kezdik a következő Wolverine-filmet is – a tervek egyelőre a korai fázisban tartanak.

Novemberben kiderült, hogy Hugh Jackman már tárgyal az X-Men-spinoff kapcsán, ám akkor a Digital Spynak úgy nyilatkozott, még nem biztos, hogy visszatér Farkas szerepébe az X-Men: Az eljövendő múlt napjai után.

Eközben Bryan Singer elárulta, hogy a május 22-én bemutatásra kerülő X-Men-film cselekménye alapján készül a 2016-os Apokalipszis forgatókönyve is, és ugyan az újabb epizód a mozikba sem került, már az Apokalipszis premierdátuma is megvan: 2016. május 27-étől vetítik majd az Egyesült Államokban.

Az eljövendő múlt napjai kapcsán pedig az is kiderült, hogy nemcsak Anna Paquint vágták ki a filmből, hanem valószínűleg Halle Berry sem lesz látható egynél több jelenetben – számolt be a New York Daily News.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek